Mergi la conţinut

bikerz

Membri
 • Conţinut

  5
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Targu Jiu
 • Posesor(oare) de
  Yamaha Yz 450 f
 1. bikerz

 2. enduro Cunoscatori Motocross ?

  Mai Benton, eu stau in Italia, si sunt din Tg-Jiu.. De circuitul de motocross de la Tg-Jiu nu prea sunt interesat, deoarece in acel oras sunt sponsori prea putini care sa isi miste "fundul" pana la circuit ca sa vada ceva ce merita vazut Impreuna cu un prieten ne`am apucat de circuit la Salonta in judetul Bihor, deoarece el dispune de teren, si toate anexele necesare pentru Omologarea acestui circuit! Deja am adus vreo 15 camioane de pamant, urmeaza in urmatoarele 2 luni sa terminam cel putin 70% din el, iar apoi din Martie pana in Aprilie cand incepe noul Sezon sa il terminam! PS: Pe unde stai in Tg-Jiu, ca poate iti fac o vizita! @merdenea multumesc mult, vad ca sunt destul de reusite "hartile" alea O sa am dupa ce sa ma inspir!
 3. enduro Cunoscatori Motocross ?

  Meste stiu toate circuitele de motocross din Romania Eu fiind din Tg-Jiu avem si noi aici, am fost si la Ciolpani, si la Timisoara, si mai cam pe la toate.. Dar eu vreau ceva idei noi, nu ce este la ora actuala in Romania
 4. Cei care le aveti cu circuitele de Motocross, sunteti practicanti ai acestui sport, va rog sa va dati cu parerea. Vreau sa construiesc un circuit de motocross ( dispun de fond monetar ), dar vreau idei, schite care are, etc.. Cei care au habar despre asa ceva, postati aici :) PS: Circuitul va fi in Bihor !
×