Mergi la conţinut

punky_istul

Membri
 • Conţinut

  13
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  11h 45m 31s

Despre mine

 • Locatie
  cluj-napoca
 • Posesor(oare) de
  KTM 400 LC4
 1. punky_istul

 2. calatorii Pana In Islanda Pe Motocicleta

  Mno tare.Eu am o verisoara in Aalborg in DANEMARCA si ma tot gandesc la asaceva dar numai peste2 ani cand fa 50 de ani .Ca pe un cadou.BRAVO !! M-ar interesa asa in mare costul paana la final.
 3. Cum Sa Pun Poze?

  Salve tuturor !!Ajutati-ma sii pe mine cu indicatii de pus poze la rubrica pozele membrilor.pls pls plsssssssssssss. Mersi anticipat.......... PUNKY_ISTUL din CLUJ ps.cum sa-mi sterg vechile anunturi si sa-mi schimb poza pe avatar.de fapt de cind nu am mai intrat pe aici de cind cu mutatrea nu ma stiu mai nimic. AJUTOR !!!!!!!!
 4. POZELE MEMBRILOR ACESTUI FORUM!

  EI NA .MAI GLUMIM SI NOI .CIME SE SUPARAII TAIEM NASUL
 5. enduro KTM LC4 400 SC pilotaj

  SAL!!!!!!!!!AM SI EU UN KTM 400 LC4 PD SI ERA DESTUL DE INALT SI ESTE SI ACUM .DAR VEZI CA SE POATE REGLA DIN TELESCOPUL DE PE SPATE.BAFTA
 6. enduro "BMW F650 ST" sau "Aprilia Pegaso 3"

  cel mai bun BMW-ul.SI EU AM ACUM UN KTM SI VREAU SA IAU UN BMW PENTRU CA NU PREA UMBLU PE DEALURI CI MAI MULT LA DRUMURI.
 7. poze pe forum

  DECI !!!!!CINE IMI SPUNE SI MIE CUM SA PUN POZE AICI?
 8. POZELE MEMBRILOR ACESTUI FORUM!

  Mai voi astia din BUCURESTI sinteti foarte bogati ca va permiteti asa motoare.NU VA E JENA SA VA LAUDATI ATITA?EU MUNCESC DE MA RUP SI ABIA AM REUSIT SA-MI IAU UN KTM DE 400.NU CRED CA ATI MUNCIT VOI PENTRU MOTOARE.SI ASTA LA 41 DE ANI CITI AM ACUM SI SINT MOTORIST DE MIC COPIL VINOVAT DE ASTA FIIND TATA.SALUTARI DIN CLUJ-NAPOCA
×