Mergi la conţinut

rocket1982

Membri
  • Conţinut

    174
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat rocket1982

  1. ...mda ...cei care au zis ca e ok ca si a luat bataie omu ...e oficial ..aveti IQ de veverita mai ales ..zvastic care ..are si ADN :) PS: iar mi am facut prieteni pe forum !!! UITE O PERSPECTIVA REALA : A deranjat .. te duci si i o dai in fata ...singur ... FARA AMICI PRIETENI ..ETC .. SEAVULVE sa te tina de mana ... mi se pare mai BARBATESC desi termenul nu cred ca le e familiar . De cate ori au venit si la mine si la el la poarta sau au sarit la bataie in mijlocul orasului(actualii lor membrii) ?!! va zic eu de 3 ori la mine de 3 ori la el ... Au vrut sai dea in grup ... si de fata cu sotia -10 puncte ...faptul ca e insarcinata si mai grav ... asta ma face pe mine sa ma intreb daca sa mai astept un an 2 sa ii mai creasca copii ..si sa ma duc la usa si sa ii fut o smardoiala unuia de fata cu fetita sau baietel ce o avea ca sa priceapa si ala ce lichea e tasu ..din perspectiva mea... Ce e mai grav ca l-au batut sau ca se duc 4 masini? Smardoiala am luat si am dat si eu a fost bine cand am dat ...si am iesit ok ...cand am luat nu a fost asa bine..nasu spart ochiu vanat..dar macar eram pregatit ...regulile erau simple pumni picioare pe vremea mea si unu la unu ...acu neadaptatii astia sociali care umbla in gasca ..au sabii topoare etc..la ce se poate ajunge ?!! e normal sa incurajam asa ceva ? NU ... NU E NORMAL ... e de kkt ca si cluburile astea teribiliste .. cu ce se ocupa? ...impart motociclism pe strada? singurul lucruu pe care il au de facut in involutia lor e sa devina asociatii la limita legii sau chiar de dupa ea si ..privim cum asta se si intampla.. si cum stadiul social se agraveaza.. Cu ce e mai presus un astfel de club sau oamnii implicati ...decat unu cu frizura afro/punk care iese pe strada la 12 noaptea si iti da in cap pt portofel? Sa inteleg ca e ok?!! Vai de voi cei care judecati asa ... intre timp ...bascalia o promovam ca alternativa la dat cu pumnul ..cred ca e mai sanatoasa ... Frusratii si fatalaii nu au cum sa inteleaga ... PS2 :MAXIMA ZILEI -Cum se spune in engleza: sotia a luat copiii si a plecat pentru o saptamana in vizita la soacra? -YES!!!
  2. BAsinel , pupatul in cur meseria ta de aur . Constanta iti va face statuie tie dar din kakat... Hogea nu mai are loc in parcuri pt tine ....
  3. Marius , basinile se duc repede ... Pulifriciul anonim ...e doar basina pe calator...dute ma sa te consulti ...retardule ...ai nevoie de dedublare de personalitate ca sa scri 2 lini aici sub anonimat ...dar stim cine esti ..un NIMENI mic mic mic .
  4. Coios pulifricul care se ascunde in cosmarul nick-ului tau ... :) ...in rest no comment deja e ... prea frustrat ...n are argumente ..plange ca e mic si se plafoneaza repede ... Eu recomand in acest caz accesorii moto de mii de euro si sezonul urmator sa iti vinzi trotineta pentru ca descoperi ca ciuparul nu e de tine si sa te reprofilezi pe coclauri ca asa ai vazut tu ca e frumos!!!!...auileu vorbeam de fostul rebel naparlit ...
  5. Basinel , n ai dovedit nimic .... decat ca nu il cunosti , vezi tu ..Marius .. e un fenomen... poate eu ar fi trebuit sa fiu suparat sau nu pe el.. pentru multe ... Asta ca sa nu mai zic ca n ai dovedit decat ca ai dat drumul la adevarata ta frustrare ....CA ESTI MIC... (probabil si cu piticul la fel de mic nnu ca ar conta dar dai mesaje prea lungi si plicticoase numai ca sa compensezi ... )
  6. Maestre cosmarel , te anunt ca pupatul in C--R se executa in mai multe feluri ... atat fizic cat si virtual ...din cate remarc eu ...tie iti place mai mult virtual ... astfel te invitam si eu si rock46 sa ne pupi si fizic . Daca este nevoie si esti nesigur de cum se procedeaza , sunt convins ca te pot ajuta colegii de la moara cu noroc sa capeti o anumita tehnica im domeniu , ei fiind maestrii in asa ceva ...lucru pe care l am mai exemplificat si cu poze acum ceva vreme .
  7. Ma gandesc ca poate n ai auzit de intrebari fara raspuns ...... Apropo de astfel de intrebari ..sunt convins ca identitatea ta este ....o enigma ! spre deosebire de rock _ 46 sau _et1982 , ideea e ca n ai coaie si te ascunzi dupa ..moara cu noroc la categoria pulifrici pupincuristi ..daca aveai coaie ...jucai la o alta categorie. Iti urez joc de mana des si sarbatori fericite ... PS : Daca tot doresti sa inveti sa te exprimi corect , ai fi putut ( daca aveai minimul de educatie ) scrie Ce intreb eu si ce raspundeti DVS ...! pastrand si forma buzelor pregatita pentu asazisul ochi ...maro!
  8. :) foarte incepator ..... am facut si transalpina!!!
  9. -auzi la el amici de bere -- imi dau seama cat de PRO - FUND ..esti !!!!
  10. Im place ca macar incepi sa mirosi locul unde trebuie sa pupi .... !!! DESI NU VA PERMIT DOMNULE FREDDY DE PE ELM STREET !!! IN ALTA ORDINE DE IDEI ..CUNOSC PERSONAL UN TARAN CARE VORBESTE ASA
  11. Bine mai "Pinteo"! Bravo! Cata sclipire! Cata stralucire! Mai stii? Eu mai stiu, problema MEA e ca ...nu te ridici la nivelul meu ..iar eu de ...indoit ca sa ma pupi ...nu ma indoi...!
  12. Man eu cred ca tu nici la teatru de papusi n ai avut bani sa intrii cand erai mai mic ...marionetele au un ...MASTER PUPPETIER in spate ... sa nu mai zic ca ricum comentariul e deja de retard.....voi sunteti marionetele care danseaza....eu doar va tin ritmul... eu cred ca esti un manelist de pe terasa de la Moara cu noroc ..desi ma indoiesc ca sti finalu nuvelei ... Stăi! strigă Pintea tare, încât răsună toată valea. "Uf! Săracul de mine! îşi zise apoi! L-am scăpat! Acu fuge." Aşa-i! dar astă dată Lică nu mai putea să fugă şi, dacă fugea, tot prins era, prins de mâna lui Pintea, prins cu toate dovezile. El se îndreptă încât părea îndoit aşa de nalt ca mai nainte, privi împrejurul său, îşi ţinti ochii la un stejar uscat ce stătea la depărtare de vreo cincizeci de paşi, scrâşni din dinţi, apoi îşi încordă toate puterile şi se repezi înainte. Pintea îl găsi cu capul sfărâmat la tulpina stejarului şi rămase neclintit şi cuprins de fior în loc. "A scăpat! zise el într-un târziu. Dar asta nu are s-o afle nimeni în lume." Grăind aceste, el îl apucă pe mort de un picior şi îl trase după sine până la un râuleţ, apoi împinse trupul cu piciorul în valuri. va caracterizeaza ...singura voastra scapare e sa va dati cu capul de copac ....si poate nici atunci...
  13. :) ---sa inteleg ca esti un pic daltonist cu capu' ma cosmaru vanatorului... BAI ..saI ii "ZICI LU TACTU; LU MATA" --SI TE ROG ..NU TE SUPARA ...CA AM SCRIS ASA --DAR INCERC SA MA COBOR LA STANDARDELE TALE .... POATE E MAI EVIDENTA DIFERENTA DE STANDARD SI VEI INTELEGE SI TU CA " BAI" ...SI TOALETE SUNT PLINE CU RAHATI PLUTITORI .. .(sa mai zic continuarea?)
  14. opa.... au aparut transformerii .....si au glume in program.... Din pacate dati un nume rau intalnirilor moto...in orasul asta ...va recomand intalniri MISA cu voi in centrul spiralei!!! Cat despre Seawolfes ...ii felicit pt ca l au tinut pe Cuba 2 ani la intalniri ...iar pe voi v au acceptat in 6 luni .Nasol cand scazi standardul,poate nu ar fi treuit sa se grabeasca.
  15. si nu uita...daca 3-4 persoane scriu pe un site...sint o multime de prosti ca tine care citesc acel site...spre amuzamentul tau!
  16. Ce e asa de incredibil parcalabule?
  17. ...Astia.......mah ...nu se poateeeee....incrediiibillll .....
  18. :) la cate probleme ai ..tu te mai sui pe motor? nu cred ca vibratiile fac rau ...ci pozitia ! Iti recomand o masina decapotabila .
  19. din cate stiu eu , cadrul de 400 este la fel cu cel de 600 cel de 250 are pe el un motor de 2 cilindri iar cel de 400 unul de 4 cilindri foarte asemanator cu cel de 600 este posibil ca cel de 250 sa fie asemanator gpz ului de 500(tot in 2 pistoane) daca gresesc rog sa ma corectati si uite asa am raspuns la un topic de acu 6 ani !!!
  20. in curand si in Romania...... o sa ii vedem la ora 5 cand ne asezam la masa la programul de stiri ....pe langa ...deflorari anale intre 2 vecini , Costel si si Leana devenind medievali cu toporul in gradina etc...
  21. Motorul de minsk nu are probleme cu fiabilitatea ba din contra este unul dintre cele mai reusite.... problema este ca aici o sa ai un condus destul de agresiv (karting) in turatii mari ... cutia de minsk se uzeaza destul de repede cand e forjata (turatie mare schimbat brusc) ... in explatare normala o poti avea 10 ani fara probleme . Opiniile bazate pe pareri personale fara un pic de logica sau cunoastere .. pe care le vei intalnii foarte des pe forum sunt mereu de 2 bani ... parerea mea e ca 1400 ron nu e mult dar depinde ce cumperi ...(cauciucuri duse ... cadru din materiale ciudate ...etc ) Recomandarea mea este sa te urci in el sa vezi despre ce e vorba ..daca te incanta ..pune si nite poze .... Piesele de minsk sunt printre cele mai ieftine , cutia se demonteaza in cca 10 minute si se poate schimba instant orice componenta !!!
  22. Unde consum man pegaso 7 8 IN ORAS? --al meu nu trece de 6.5 nici daca ii dau forja incontinuu din semafor in semafor ... consumu de 7 8 il am pe la 130 140 la ora cand se deschide al 2 lea carburator (e dublucorp) megi cu ea la reglat sau segmentat de ai consumu ala ..a mea are 28 000 km ! in alta ordine de idei ... eu as recomanda pentru oras ...ceva de 250/400 ...cu racire pe apa ......si cu un look de Cruiser ..o mobra sport nu e ok in oras ... + 0 puncte la menevrabilitate ....parerea mea e sa nu te arunci la nou ... ca pierzi bani... dar nu lua ...orice . ferestete de orice urma de SILICON /rosu sau negru ...motocicletele din fabrica nu au asa ceva pe ele... daca nu vrei ..racire pe apa ..atunci orice honda rebel / zuzuky gz /yamaha ybr sau alta masinarie o sa te satisfaca ...ca minus ..ar fi ca daca stai pra prea mult in semafoare pierzi din confort ... la capitolul fiabilitate toate sunt bune /materialele pt cele cu racire pe aer sunt mult mai bune in cel mai rau caz la mana a 2 a vei face o segmentare . PS yamaha R6 de 125? ???
  23. rog frumos sa imi spuna si mie careva cota sau codul rulmentilor de la planeta 5 ---rulmentii de pe roata fata si spate--- clasic fara frana pe disc... 6203 rusesti 60203 A
  24. E in aceeasi zi cu concertul Depeche Mode ... la care am luat bilet (
  25. rocket1982

    O Motocicleta?

    iti zic eu... USA..brother... mai corect ... area _626_ dupa numarul de telefon :) http://en.wikipedia.org/wiki/Area_code_626 daca imi dai 10 minute iti zic si ce amenzi a avut domnul in ultimi 2 ani :) sau alte infractiuni :) trafic violations ..and shit .... !!! Clerk of the courts e valabil pe acolo ..online ??? Eu zic ca da...
×
×
  • Creează O Nouă...