Mergi la conţinut

Acp

Membri
 • Conţinut

  46
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Slobozia
 • Posesor(oare) de
  Fzr 1000 Exup
 1. Acp

 2. Cred ca ai uitat vreo 2 , 3 ..dar ce mai conteaza...tot putine raman !!!
 3. ce moto sa imi iau pt inceput

  Felicitari Sher pt sfaturile utile si bine conturate pe care le dai !
 4. Accident intrunire motorock galati

  Puiu mic ... avem si noi dreptul la opinie si multi cred ca era treaba autoritatilor , jandarmilor , politistilor organizatorilor sa asigure totusi un minimum de sigurantza. Tu gasesti explicatii ca oricum se intampla si ca cine crede ca ar putea organiza mai bine sa faca el...
 5. Accident intrunire motorock galati

  Puiu_mic mai bine te-ai calma ...Zoltan nu vorbim de acelasi accident , a mai fost unul si motocicleta scapata de sub control s-a oprit in acei stalpi micutzi de care zici tu iar garduletele si pe 50 m cat zici tu ca erau..totusi existau , pe cand la galatzi au fost amplasate pe 3 m....Departe de mine gandul de a acuza pe cineva dar totusi trebuie sa fim realisti si sa observam , sa invatam si pe mai departe sa nu mai avem parte de asemenea dezastre !
 6. Accident intrunire motorock galati

  Da..astept filmuletul de la tine pt ca eu imi amintesc ca erau niste stalpi mici de protectie in care motorul plecat din partea stanga s-a oprit ..probabil nu vrbim de acelasi incident. Propun sa terminam ..oricum suntem off-topic.
 7. Accident intrunire motorock galati

  Pai din cate imi amintesc , la cele din august au fost 2 incidente unul dintre ele asemanator cu cel de la Galati , doar ca se petrecuse la putin timp dupa start si nu reusise sa prinda peste 100km/h . Atunci insa motorul s-a oprit in stalpii din partea stanga a liniei de start...
 8. Accident intrunire motorock galati

  Nu e vorba ca am fost eu mai istet ...insa am mai fost si la alte evenimente si am vazut ce se poate intampla. De exemplu ..la una din liniutele organize la saturn..daca nu erau niste stalpi de protectie motorul scapat de sub control intra in multime....E de apreciat gestul organizatorilor care au incercat sa faca ceva din pasiunea pt acest sport, insa daca nu sunt bani precum s-a spus pentru a asigura un minim de protectie pentru spectatori , m-ai bine nu mai organizezi...Nu vreau sa acuz pe nimeni insa e bine ca pe viitor( daca se vor mai organiza ) sa invatam ceva din ceea ce s-a intamplat !
 9. Accident intrunire motorock galati

  Faptul ca motociclistul nu era echipa foarte bine nu are prea mare importantza...nu cred ca asta putea preveni accidentul.Dureros e faptul ca nu s-a incercat preveni cu nimic un asemenea dezastru..Niste benzi de plastic nu puteau apara o mare de curiosi !
 10. Accident intrunire motorock galati

  Nu vreau sa fiu rautacios...dar organizarea a fost la pamant .Initial am stat si eu la linia de start , insa cand am vazut in ce conditii se desfasoara si avand habar de ceea ce se poate intampla in cazul in care o motocicleta scapa de sub control, mi s-a facut teama pt sanatatea mea si am preferat sa urc pe faleza.Acum...cuvintele nu mai au rost ! R.I.P pt fetita !
×