Mergi la conţinut

Scratch

Membri
  • Conţinut

    6
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Locatie
    Bucuresti

Realizarile lui Scratch

  1. R.I.P pentru fetita...Motociclsitul si-a rupt coloana...sau ce a patit la ea....devina este si el, dar de asemenea si organizatorii, nu trebuiau sa lase oameni sa fie asa de aproape etc. Condoleante familiei iar pentru cel care a cazut de pe motor, insanatosire grabnica. Are doar inceputul de 2 secunde, filmuletul care l-ai atasat....
  2. Scratch

    R.I.P. RaceR

    R.I.P !! Condoleante familiei !! nu va faceti griji, RaceR este sus acolo...langa Doamne Doamne, ne priveste, ar vrea si el sa intre in discutie cu noi, sa postezte aici... dar numai poate... Purtati echipamentul si casca, nu va zice nimeni ca sunteti fraieri ca le purtati, din contra, nu va dati mari ca sunteti, mari si tari si dasta sa nu purtati echipamentul si sa accelerati... ca dincolo sunt niste fete frumoase. Asfalt uscat..si inca odata...Condoleante, si Odiheasca-se in pace !!
  3. Ai avut noroc ca ai scapat doar cu atat... iti imaginezi ca putea sa iasa si mai urat. Cat despre tampitu' ala...daca il vad pe strada, o sa plateasca atat cat imi permite timpul...adica atat cat sa nu ies si eu sifonat
  4. Dumnezeu sa-i ierte !! Imi pare rau ca inca cineva moare pe motor! Asfalt uscat tuturor ... si aveti grija cum mergeti. Condoleante familiilor !!
  5. Bah...eu stau exact langa sebastian...defapt stau pe sebastian... dar nustiu de nici un accident. Voi stati pe langa sebastian ? Stiu ca sunt off-topic. Hai ca ma duc sa ma informez de accident, revin...dar sa rasp la ce am zis.
  6. E misto motorul......sa-l stapanesti sanatos sa ai parte de zile bune... si sa conduci cu grija
×
×
  • Creează O Nouă...