Mergi la conţinut

tomillio

Membri
 • Conţinut

  11
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  HONDA TRANSALP

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. service sfat la schimbarea lantului

  Multumesc Pia am retinut nr. si cind ma hotarasc te sun , dar deocamdata mai tine asta pe care il am.Eu vroiam sa ma sfatuiesc ce e mai bine, si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa+l pun intreg si nu am de scos decit bascula.
 2. service sfat la schimbarea lantului

  Sigur trebuie data bascula jos. ( am transalp )
 3. service sfat la schimbarea lantului

  Am verificat lantul de mai multe ori pe ambele fete, nu are nici o siguranta si nici link in vederea nituirii nu are.
 4. service sfat la schimbarea lantului

  Mi-am cumparat lant nou dar este legat din fabrica si nu prea imi vine sa-l tai si sa-l nituiesc la loc. As prefera sa dau jos bascula si ce o mai fi nevoie si sa-l pun de la mama lui. Vi se pare un efort care nu merita ? Scrieti va rog cit mai multi ceea ce credeti din experienta voastra; si eventual daca stiti un service sau pe cineva serios care face reparatii si de care a-ti fost multumit.Va multumesc.
 5. service raspunsuri la probleme tehnice

  Bravo!!! o tema super. Am nevoie de un sfat va rog, mi-am cumparat un lant nou ( kitt RK) numai ca lantul este legat din fabrica si nu prea imi vine sa-l tai si sa-l nituiesc din nou. Imi doresc prea mult...? sau e prea dificil ca sa se demonteze bascula si ce o mai fi necesar ca sa se monteze lantul ? Dati-mi un sfat care ar fi solutia cea mai buna (pt. motor), si daca stiti pe cineva serios care sa faca cu grija treaba asta. Va multumesc.
 6. Rovigneta

  Eu am intrebat 2 politai si mi+au spus ca se plateste.
×