Mergi la conţinut

cristi13

Membri
 • Conţinut

  92
 • Membru din

 • Ultima vizită

2 Urmăritori

Despre cristi13

 • Data naşterii 13.12.1988

Despre mine

 • Locatie
  Alba Iulia
 • Posesor(oare) de
  Aprilia RS125cc

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  cristi13_mbike88
 1. cristi13

 2. Vreau piese Aprilia RS

  Haideti nu cred ca nare nimeni.......?????
 3. Vreau piese Aprilia RS

  Aveti careva cablu de EXUP (cablu de la evacoarea fortata), un cric si niste semnale(semnalele nu tre neaparat sa fie de la RS) pentru un RS??? No ce faceti???? Nu ma poate ajuta nimeni????
 4. poze diferite in profil

  nu stiu da noi te vedem numa cu o poza, cu gsxu negru
 5. Esti safe sau periculos?

  Lam mai facut odat si aku mio iesit 75 nunteleg dc????? yo tot nus maniac
 6. Ajutatima si pe mine :D

  k pa zi ce vrei peste 50cc?? un Rs sau un cagiva, astea stiu cum merg, da am auzit ca si derbi ii tare la <50 un runner dna sr chiar si Rs de <50 astea ii plac in ordinea asta si daca vrei peugeot iati 307WRC speedfight altceva numi place in niciun caz XR6 :) parerea mea
 7. Ajutatima si pe mine :D

  Nici eu nul incurajez, eu nu stiam ca trebe permis cnd am ajuns la sectie da dupa ce am aflat am dat si am luat, si dupa cam 2-3 sapt am avut un accident destul de grav (am intrat frontal cu pasager intro duba care mio iesit in fata de pe o strada neavand prioritate, desi el o fost vinovat eu tot o incurcam daca nas fi avut permis, oricum nam patit nimik grav nici eu nici pasageru). Lam si invatat pe ala minte sa ne observe deakuncolo ca iam spart capu cu casca intrand prin geam :) .
 8. Ajutatima si pe mine :D

  Sorry da nai dreptate poti sa conduci motoare pana in 125cc si cu 15 calutzi in talon (majoritatea au cam 30:) ) cu A1. da iti trebe si pentru cele mai mici tot A1 de orice marime ii si de <50cc da aici mai poti scapa de politie in unele judete te mai lasa dupa ce te plimba pe la sectie siti face scandal ca dc nai carnet si ca dac te mai prinde iti face dosar, am patit:) da nu iti fac, am un prieten care o facut cam 6 plimbari pe la politie si nu io facut, numa sa nu faci accident catunci nu mai ai scapare si cnd va aparea nou cod nu mai mere, dosar direct:(. Asa ca iati carnetu...si iati RS dupaia cai cel mai tare dup mine, yo asa am facut
 9. Esti safe sau periculos?

  70??? yo nus maniac nui corect
 10. suzuki 2007

  yuck????? miemi place ii drept tobele se putea mai bin dan rest????
 11. STOPPIE si WHELLIE

  Am avut si eu probleme cu cratere si ii drept mai bin incerci sa ridici unpik fata desi nu prea ai timp pt ca daca as vedea groapa in timp as apuka mai degraba so ocolesc sau sa micsorez viteza semnificativ decat sa fac weely. Am patito de cateva ori si din ceva noroc am reusit sa ma tin de ghidon cu dintii si sa nu pik dupa ce am sarit vreo 20 cm in aer la 100-120 la ora. Si au dreptate baietzii ii mai greu de controlat fata decat spatele, ii mai usor sanozi fata si sa tenvarti in aer decat so redresezi dupun voblaj. Oricu asfalt uscat si sa speram ca se gandeste cineva si la noi si repara soselele alea de kkt P.S. nici yo nu vad rostu ,,circului'' cum ziceti voi si nici nu ma pricep la asa ceva, si mno ii mai greu cu un motor mik calmeu.
 12. service RS

  Am rezolvat problema . Scz baietzi. Am gasit cablu si cric acum ii la service.
 13. service RS

  Si mar interesa si un cablu de exup (dl evacuarea fortata am inteles ca ii). Pe cat de repede posibil!!!!!!!
 14. service RS

  1996 da nam drum la oradea cum facem?? si dami un id d mess.
 15. service Amortizor

  Cum imi reglez si yo amortizoarele de la un aprilia rs125???
×