Mergi la conţinut

Orion

Membri
 • Conţinut

  9
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre Orion

 • Grad
  Aviator pe miristi
 • Data naşterii 06.04.1982

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Cluj City
 • Posesor(oare) de
  Suzuki 600 Bandit S

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://www.sethrc.ro
 1. Orion

 2. Seth On Fire Bikefest

  Am finalizat si afisul intrunirii: O sa revenim in curand cu programul complet. LATER EDIT: Am reusit in linii mari sa finalizam programul: Vineri 16.00 - Concursuri cu premii * concurs de baut bere * cei mai multi pe motor * tras de sfoara 18.00 - Promovare formatie neconsacrata 20.00 - Scena 2 - Hause Party 20.00 - Scena 1 - Concerte * Aia * Trooper 00.00 - Scena 1 - Karaoke 01.00 - Foc de tabara Sambata 10.00 - Parada 12.30 - Workshop - Prevenirea accidentelor rutiere 13.30 - Concursuri cu premii * tricouri ude * impins butoaie * baut bere * mers incet * prins carnatul * cel mai zgomotos motor * cel mai customizat motor 19.30 - Scena 2 - Hause Party 19.30 - Scena 1 - Concerte * Desperado * C.A.S.H. 10.30 - Jonglerii cu foc 23.00 - Scena 1 - Concert * Iron Maidnem 01.00 - Foc de tabara
 3. Seth On Fire Bikefest

  dar pe tine nu te tenteaza sa vii?
 4. Ce meserii au motociclistii din romania ?

  economist licentiat.... muncitor cu drag in domeniu IT.... postul Consiliere Clienti.... fost agent de vanzari viitor milionar viitorul Romaniei ce mai tura vura!!
 5. salutari din cluj

  Salutare tuturor! am facut ce-am facut, m-am dat peste cap... am cersit, am muncit si am reusit sa imi iau primul meu motor... un Suzuki bandit de 600 din 97... (primul meu motor) o fi bine o fi rau ... timpul va decide motorul e foarte bine intretinut, merge de rupe si am facut vreo 1300 de km in 3 spatamani cu el (inclusiv un drum de Deva dus-intors)... fapt ce ma convinge inca o data ca am facut o alegere buna pentru primul meu motor mi-am dat seama ca e un motor prietenos dar care ascunde o mica fiara daca putin nu esti atent si nu-l respecti, dar mai ales iti reaminteste din cand in cand ca nu esti cel mai bun pilot de motor din lume.... am dat cu el de pamant la viteza mica blocand fata pe nisip (de atunci am inteles NISIP BAAAAD si am un mic morcov de fiecare data cand soseaua e murdara - se intampla destul de des in RO) fara urmari insa oricum senzatia e deosebita si chiar nu are nimic de a face cu automobilul... (asta pentru mama care imi zice "cu banii aia iti luai masina buna si nu te ploua"... dar nu cred ca e cazul sa va explic voua asta ) ma bucur ca acum pot sa zic ca fac parte dintr-o comunitate ai caror membrii se inmultesc pe zi ce trece si va urez tuturor "asfalt uscat"
×