Mergi la conţinut

luptatorul1923

Membri
 • Conţinut

  4
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Locatie
  Teleorman
 • Posesor(oare) de
  Delphin 49cc

Metode de Contact

 • Yahoo
  luptatorul1923
 1. luptatorul1923

 2. service resoftare aprindere

  pai dak poti s-o resoftezi sau s-o inlocuiesti lasa-mi si mie nr tau de tel si un id de yahoo mess sa luam legatura pls!hai man ma ajutzi si pe mine? zi cum luam legatura si cu aprinderea aia a mea? pls astept raspuns!
 3. service resoftare aprindere

  va rog enorm de mult sa ma ajutattzi si pe mine am si eu un scuter Dynamic made in China. si mi-a zis cineva k este limitat din aprindere. imi puteti spune unde o pot resofta sau ce tre sa fac k nu are putere deloc si nici nu fuge. la vale fuge cred ca cu80-90 dar asa pe linie dreapta cu 50km/h singur si cu 2 oameni pe elk cu 40km/h deci e inadmisibil am mai avut un first bike delphin mai mic k el la dizain tot de 49cm si fugea cu 90 desi avea pe bord 60 si avea o putere nu puteai sa-l tii cu mana pe loc! help me! unde resoftez aprinderea? sau unde as putea cumpara? dar din aprindere o fi sigur limitarea?
 4. plansa de bord

  cum se spune in engleza plansa sde bord? adik chestia aia care-ti indik chilometrii, benzina...?
 5. plansa de bord

  salutare, am si eu un scuter delphin in 4 tp si are pe bord scrs doar 60km/h si prin cu el 85-90km/h cum schimb plansa de bord ce tre sa fac? sa schimb doar rotundul ala sau coarnele cu totul, dar ma gandesc ca nu prea gasesc o plansa de bord cu 100km/h si sa fie la aceeasi dimensiune cu cea vechie sa se potriveasca la fixx pe bord, ce tre sa schimb si unde gasesc help me!!!!
×