Mergi la conţinut

borosz1978

Membri
  • Conţinut

    179
  • Membru din

  • Ultima vizită

1 Urmăritor

Despre borosz1978

  • Data naşterii 21.03.1978

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Sfantu Gheorghe, Covasna
  • Posesor(oare) de
    Honda CBR 929RR FireBlade

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://
  • Yahoo
    BorosZotyo
  • Skype
    boroszotyo

Realizarile lui borosz1978

  1. Lovitura sub centura !!!!! Dar trebuie sa admitem ca este chiar hazliu !!! trebuie sa recunosc ca este prima data cand iti dai dreptate !!!!! (chiar daca am impresia ca voi fi iarasi ijurat)
  2. Buna lectura, mai ales ca este cat se poate de real !!! (afirmatia cu culturismul rupe lantul ! )
  3. Anul asta gixerele sunt moccccccca in Romania, ca stiu cei de la SUZUKI ca suntem lefteri, nu ca cei din germania !@! Noi nu ne permitem sa cumparam carnetul cu 800 de EU, mai bine mergem la scoala, si la examen !! Ce prosti suntem, rusine sa ne fie. Ce n-as da sa fi nascut in germania, sa fiu asa de smecher cum esti tu !!! Hai bafta
  4. Hai nu fi asa suparat, ca pe forumul asta vb ca intre prieteni, si nu vrem sa jignim pe nimeni. Nu-i asa baieti ??? Nu mai concurez de ani buni, pt ca am probleme la piciorul drept !! Ma bat numai in cluburi !! Sa intamplat ceva ieri, ce vreau sa va povestesc !!! Mergeam cu bicicleta mea de 0,000001 CP pe strada cu 100 km/h. (morotul merge cu 400 la ora, in marsalier, pe o singura roata, ca a fost prapreprapreparat de cei de la LKVMFJFUJSDKDFLFD, dar eu sunt un fricos !!!) Ma prinde domnul politist, cu sapca mare si cu radarul si mai mare. Si imi zice asa : 'Bai smechere, unde pui mei te crezi, cu carnetul tau cumparat cu 800 de EU. Asta nu este nici autostrada din germania, sa mergi cu 340, si nici TAXI 1-2-3-4 sa crezi ca nu te prind !!!!!! Daca te mai prind pe aici ca te dai mare, iti bag NOS-ul in c.....r, si te postez acasa sa citesti cartea ta favorita 'Harry Potter in tara marelui vrajitor OZ, cu matura lui fermecata de 200 CP', te chaftesc sa moara mama !!! Nasol moment Asa ca multa bagare de seama, inainte sa faceti teribilisme !!!
  5. Sunt tare si la gura, si altundeva !!! (nu stiu daca iti dai seama despre ce vb) Despre pumni mai bine sa nu vb, pt ca sunt campion national la kickbox-ing, la categoria +90 de kg !!!!! Asa ca in 10 sec te fac mai bine decat te va face gixerul ultratunat la LKMDGFDSJKGJKDFG, cu 210 CP, si cu un looo......ser pe ..... !!!! Iarasi iti zic HEHEHEHEHE si HIHIHIHIHIHIHIHI. Asa ca Dl. Macredcelmaitaredinparcaresimergcu300laorainorasdarcandmatrezescimidauseamacamia mfacutiarasiolabatrista cumparati niste calmante pt 800 de EU, si interneazate intr-un ospiciu unde o sa ai mult timp sa citesti cea mai noua carte intitulata 'Harry Potter, si prieteni sai habarnavisti' !!! Multa bafta !!!!
  6. In primul rand vreau sa-ti zic HEHEHEHEHE, un HIHIHIHIHI si un HOHOHOHOHOHO !!!!!!!!! Asta noapte am visat cu motorul tau si am avut er......tie, sper sa nu te superi. Ai dreptate, nu am mers cu 300, doar cu 270 (pe drumurile noastre), dar am o vaga ideie ca tu o sa-ti iei zborul, avand in vedere ca capul tau n-are greutate !!!!! Ai grija sa anunti aeroportul din Frankfurt, sa nu creada prosti ca esti un OZN !!! Stiu cu cine ma pun, cu SUPERFU..KINGMAN Cred ca asta inseamna WARN !!!!!! "Fraiere,, eu am mers cu motocicleta ín timpul cínd tu tiai fäcut ín pantaloni.... Sie 300 pe orä se íntímpla la mine pe fiecare zi si asta dea títa ori cum este posibil,, si aici ín tara este posibil pe aotobandä pe strada de tarä si c#iteodatä si prin oras pentru cä noi avem sträzi bune si nu jafuri de sträzi ca la voi... "
  7. Hai sa fim seriosi, nu cred ca baiatul vb serios. Sunt chiar sigur ca a vrut doar sa ne testeze reactiile, pt ca nu cred ca exista cineva care sa gandeasca in felul asta la varsta de 23 de ani !!
  8. Ce dreptate au !!!!!!! Fara greutate, cred ca inseamna ca dupa ce tu ai zburat de pe ea, gixerul o sa mearga singur cu 340 !!!!! Am vorbit astazi cu Harry Potter, si mia zis ca si ghost rider a cumparat o carte de la el, in care apar niste invataturi ultrarealiste despre cum se merge cu 340 !!!! Te credem pe cuvant. La 250 o sa te caci pe tine, la 300 (asta daca rezisti ) iti vei da seama ca autostrada nu este drumul spre RAI.
  9. Stai sa ghicesc !!!! Vrei sa cumperi a vitezana de minim 1000, si sa te dai pe autostrada cu 300 la ora !!! Apropo, am a sora in clasa I-a, care iti face una la ora de desen, pt 500 de EU, de restul, 300 EU o sa ai nevoie pt altceva !!!!! Acum serios, tu ori esti prost, ori esti politist !!!!!!!!
  10. Am glumit, nu ai facut nimic eronat, mai ajutat pe mine intr-o disputa a orgoliilor fara sens !!!!!!!!!!!!!! A gasit cineva filmuletul cu Ghosti pe net, sau altundeva ????
  11. Ai perfecta dreptate !!!!!!!!!!!!!!!!!! Din cauza asta am primit primul warn, pt ca cineva sa legat de maicamea si de nationalitatea mea, si eu am fost asa de nesimtit, sau 'cioban' ca i-am raspuns !!!!! Asa este, pacat ca tu nu esti destul de barbat sa stai pe aici !!!! Mai bine scrii PM-uri domnul Brutus !!! DAR sa ne intoarcem la ale noastre si la tema acestui forum !!!! N-am reusit sa gasesc pana acum cd-ul pe care am filmuletul cu Ghosti fara casca (asta demonstreaza ca sunt un prost si un mare mincinos si ca filmul nici nu exista, sau doar in imaginatia mea ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOWEVER Am cautat inca odata pe net, unde momentan se gaseste doar o parte din film, defapt inceputul, unde omul nostru inca nu se vede !!!! filmul apare sub numele de - 'ghostrider_busted' Daca cumva gasesc filmul, o sa gasesc o modalitate sa upload-ez pe site !!!!
  12. Mersi Reverse, problema este ca ce ai scris mai sus te face si pe tine mincinos (mana in mana cu mine), pt ca castile AGV TITECH sau XR2 sau GP PRO defact nici nu exista, nu-i asa DL Ariciu ???? Nu exista, si nu costa in jur de 500 de EU !!!! Am crezut ca voi fi nevoit sa scanez paginile din cataloage si sa le pun pe site ca dovada, dar sunt sugur ca atunci uni spuneau ca le-am facut eu in photoshop !!! Pe aici asa functioneaza lucrurile, oameni jigniti de porci, primesc warn-uri, si sunt numiti mincinosi pt ca nu au in spatele lor moderatori globali care sa le sustina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO Era sa uit, mersi pt warn !!!!!!! Mai bine stergeti contul meu, este mai drastic, si mai eficent !!!!
  13. pai pai pai pai pai atunci POLO 2006, casca cu datele scrise mai sus, sau Louis 2005, AGV GP-Pro 469 EU
  14. Jenanta pt cine ??? Poate ar trebui postate niste PM-uri pe forum (scrise de mult respectatul R3kin), sa vedeti atunci jena !! (asta in vremea cand nu inca nu aveam nimic de a face unul cu celalalt) Cat despre scandalizare, nu cred ca ar fi cazul, pt ca si data trecuta tot eu am fost jignit primul, si tot eu am primit warm cand m-am lasat provocat am raspuns cu aceasi moneda !!! Chiar ma simt onorat ca marele R3kin ma baga in seama, de acum incolo cand ma jigneste, o sa cer eu scuze. E bine asa ??? Poti sa vezi, nu tre sa faci altceva decat sa gasesti un catalog POLO din 2005 sau 2006, pt ca se pare ca in 2007 nu mai apare !!! Se numeste AGV TITECH 46 este din SSL karbon-kevlar titanium tehnologie, are 1350 gr !!!! Si mea maxima culpa, nu costa 500 ci, 629 de EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imi cer scuze, n-am vrut sa jignesc pe nimeni. Rusine sa-mi fie ca am gresit !!! :blahblah1:
×
×
  • Creează O Nouă...