Mergi la conţinut

busmoe

Membri
 • Conţinut

  12
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. busmoe

 2. Mi-am Luat r6. Mi-am luat si prima cazatura

  am sudat oglinda cu argon la un service, treaba destul de buna, partea nasoala e ca au trebuit sa decoperteze plasticul sa sa faca sudura asa ca am un motor cu o oglinda neagra si una argintie, ma rog, bratul argintiu. am sunat pa peste tot dupa oglinda, nimeni (inclusiv yamaha-romania sau moto zone) nu are pe stoc sau stie cand o sa aduca oglinda de r6 din 2001. ma poate ajuta cineva ? sau pana una-alta cu o solutie de imbracare a bratului in "ceva" negru? ce ? multumesc pentru orice idee...
 3. Mi-am Luat r6. Mi-am luat si prima cazatura

  da, stiu, motorul trebuia sa se opreasca (am aflat ca asta e normal cam brusc dupa ce l-am trezit pe un amic din somn, disperat ca am stricat jucaria la 2 noaptea pe vremea cand aveam vechiul motor-...memories). Dar la r6, nu... o sa cobor sa ma uit de senzor...dupa ce trebuie sa ma uit?
 4. ...ca un bou, am plecat de pe loc cu cricul lasat. Nu trebuia sa n-o ia din loc? A luat-o, la prima lasare pe stanga cricul a atins asfaltul, am incarcat sa franez, yama s-a aruncat pe-o parte, iaca. Paradoxal e ca desi a cazut pe stanga, tot ce s-a rupt a fost oglinda de pe dreapta . Probabil atunci cand am incercat s-o sustin din cadere (aveam viteza f mica, am zis ca merita sa incerc). Mdea. nu faceti ca mine, Costa.
 5. intru pe site, sun la toate numerele, unele sunt deranjate la altele pur si simplu nu raspunde nimeni. Nici un raspuns pe messenger, pe email. Stiu ca s-au despartit la un moment dat, ca lucian a plecat si a facut motostore dar ei parca au intrat in pamant. ma poate ajuta cineva ?
×