Mergi la conţinut

Dual Motors

Prieteni
 • Conţinut

  379
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  11
 • Online

  3h 38m 46s

Dual Motors last won the day on 11 August

Dual Motors had the most liked content!

Despre Dual Motors

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://www.motociclete.com.ro
 1. Dainese Settantadue, echipamente moto pentru cei mai fini dintre rideri Dupa doi ani de pregatire, Dainese prezinta un nou brand care face parte din familia grupului, Dainese Settantadue, o interpretare contemporana a mai multor obiecte vestimentare vintage, dedicate celor care privesc motocicleta ca pe un adevarat obiect de cult. Chiar istoria Dainese permite acest lucru, fiind suficient sa intri in arhiva Dainese, explica CEO-ul Cristiano Silei, pentru a-ti gasi inspiratia. Istoria, frumusetea dar si caracterul contemporan sunt cele trei valori pe care este fondat noul brand Dainese. Interesanta este declaratia lui Renato Montagner, care spune ca a stat “ascuns” timp de multe saptamani in arhiva Dainese, cautand inspiratie in marile colaborari stilistice ale trectului, asa cum au fost cele cu Yohji Yamamoto sau Valextra. Asadar, prima colectie Dainese Settantadue celebreaza dragostea, stilul, inovatia, cercetarea si, mai presus de orice, pasiunea pentru design. “Este o colectie dedicata spiritelor fine, autentica, progresista, sofisticata, fara compromisuri, nici de calitate, nici de detalii”, puncteaza directorul artistic Dainese. Iar in centrul primei colectii de echipamente moto a Dainese Settantadue sta jacheta de piele, o piesa de vestimantie “evergreen”, care te va insoti de-a lungul vietii cu micile si marileo placeri pe care aceasta le ofera. Gratie tehnicilor de productie ale acestei jachete de piele moto, placerea mersului pe motocicleta va fi maxima, deoarece ea ofera o maxima protectie, cu o nota de eleganta care este adaptata vremurilor actuale, dar nu se dezice de memoria deceniilor trecute. Poti descoperi mai multe detalii pe www.dainesesettantadue.com, Dual Motors are placerea de a reprezenta ca importator oficial in Romania marca Dainese.
 2. Dainese Settantadue, echipamente moto pentru cei mai fini dintre rideri Dupa doi ani de pregatire, Dainese prezinta un nou brand care face parte din familia grupului, Dainese Settantadue, o interpretare contemporana a mai multor obiecte vestimentare vintage, dedicate celor care privesc motocicleta ca pe un adevarat obiect de cult. Chiar istoria Dainese permite acest lucru, fiind suficient sa intri in arhiva Dainese, explica CEO-ul Cristiano Silei, pentru a-ti gasi inspiratia. Istoria, frumusetea dar si caracterul contemporan sunt cele trei valori pe care este fondat noul brand Dainese. Interesanta este declaratia lui Renato Montagner, care spune ca a stat “ascuns” timp de multe saptamani in arhiva Dainese, cautand inspiratie in marile colaborari stilistice ale trectului, asa cum au fost cele cu Yohji Yamamoto sau Valextra. Asadar, prima colectie Dainese Settantadue celebreaza dragostea, stilul, inovatia, cercetarea si, mai presus de orice, pasiunea pentru design. “Este o colectie dedicata spiritelor fine, autentica, progresista, sofisticata, fara compromisuri, nici de calitate, nici de detalii”, puncteaza directorul artistic Dainese. Iar in centrul primei colectii de echipamente moto a Dainese Settantadue sta jacheta de piele, o piesa de vestimantie “evergreen”, care te va insoti de-a lungul vietii cu micile si marileo placeri pe care aceasta le ofera. Gratie tehnicilor de productie ale acestei jachete de piele moto, placerea mersului pe motocicleta va fi maxima, deoarece ea ofera o maxima protectie, cu o nota de eleganta care este adaptata vremurilor actuale, dar nu se dezice de memoria deceniilor trecute. Poti descoperi mai multe detalii pe www.dainesesettantadue.com, Dual Motors are placerea de a reprezenta ca importator oficial in Romania marca Dainese.
 3. “Mezinul” familiei MAX, YAMAHA X-MAX 125, mai in forma ca niciodata cu modelul 2018 Dupa ce a imbogatit vietile a peste 140.000 de clienti din intreaga lume, incepand cu anul lansarii, 2006, popularul X-MAX 125 este reinnoit pentru 2018! Astfel, Yamaha ofera acum cea mai puternica linie de scutere sportive, de la nivel “entry” pana la performantele modele de 530 cmc, dar si optiunea caii de mijloc, odata cu modelele X-MAX 300 si X-MAX 400. Practic, noul X-MAX inseamna experienta premium MAX, stilata si sportiva, la clasa 125 cmc, de care se poate bucura orice detinator al categoriei A1. Caroseria este dinamica si atragatoare, farul dublu, cu tehnologie LED, fiind usor de recunoscut ca apartinand familiei MAX, noul X-MAX 125 fiind dotat standard cu un sistem de control al tractiunii care reduce in mod automat cuplul livrat rotii spate atunci cand este detectata invartirea suplimentara a acesteia. Aceasta nu poate insemna decat mai multa incredere si control pentru pilot!Propulsorul in patru timpi, racit cu lichid respecta normele Euro 4, oferind suficient cuplu pentru plecari rapide de la stop dar si posibilitatea mentinerii unor viteze de croaziera suficiente pentru traficul de autostrada sau pentru drumuri rapide. Pentru ca fiecare sa isi gaseasca pozitia, parbrizul este ajustabil, la fel ca si ghidonul, la bord existand si o priza de 12V pentru incarcarea diverselor aparate electronice. X-MAX 125 este echipat cu o furca telescopica identica din punct de vedere tehnic cu cele folosite la motociclete, cu o cursa de 110 mm, care permite rotii fata de 15 inci sa absoarba denivelarile, dar sa fie si usor controlata de catre pilot. Sistemul Smart Key face sa nu mai fie nevoie sa iti cauti cheia prin buzunare atunci cand vrei sa pornesti scuterul, pentru ca acesta va recunoaste cheia putand fi pornit. Spatiu de depozitare de sub sa, oricum generos, este acum si mai mare, putand fi pastrate acolo doua casti integrale, iar daca doresti sa transporti si mai multe lucruri, se poate achizitiona separat un topcase dedicate. Nu in ultimul rand merita mentionat sistemul de franare, cu discuri generoase, de 276 mm pe fata si 245 mm pe spate, cu ABS standard si bordul cu instrumente digitale si un display LCD generos si saua in doua ape, cu suport lombar pentru pilot. Culorile in care X-MAX 125 va fi disponibil sunt si ele incitante, completand designul si finisarile premium: “Radical Red”, “Sonic Grey”, “Phantom Blue”, “Blazing Grey”.
 4. “Mezinul” familiei MAX, YAMAHA X-MAX 125, mai in forma ca niciodata cu modelul 2018 Dupa ce a imbogatit vietile a peste 140.000 de clienti din intreaga lume, incepand cu anul lansarii, 2006, popularul X-MAX 125 este reinnoit pentru 2018! Astfel, Yamaha ofera acum cea mai puternica linie de scutere sportive, de la nivel “entry” pana la performantele modele de 530 cmc, dar si optiunea caii de mijloc, odata cu modelele X-MAX 300 si X-MAX 400. Practic, noul X-MAX inseamna experienta premium MAX, stilata si sportiva, la clasa 125 cmc, de care se poate bucura orice detinator al categoriei A1. Caroseria este dinamica si atragatoare, farul dublu, cu tehnologie LED, fiind usor de recunoscut ca apartinand familiei MAX, noul X-MAX 125 fiind dotat standard cu un sistem de control al tractiunii care reduce in mod automat cuplul livrat rotii spate atunci cand este detectata invartirea suplimentara a acesteia. Aceasta nu poate insemna decat mai multa incredere si control pentru pilot!Propulsorul in patru timpi, racit cu lichid respecta normele Euro 4, oferind suficient cuplu pentru plecari rapide de la stop dar si posibilitatea mentinerii unor viteze de croaziera suficiente pentru traficul de autostrada sau pentru drumuri rapide. Pentru ca fiecare sa isi gaseasca pozitia, parbrizul este ajustabil, la fel ca si ghidonul, la bord existand si o priza de 12V pentru incarcarea diverselor aparate electronice. X-MAX 125 este echipat cu o furca telescopica identica din punct de vedere tehnic cu cele folosite la motociclete, cu o cursa de 110 mm, care permite rotii fata de 15 inci sa absoarba denivelarile, dar sa fie si usor controlata de catre pilot. Sistemul Smart Key face sa nu mai fie nevoie sa iti cauti cheia prin buzunare atunci cand vrei sa pornesti scuterul, pentru ca acesta va recunoaste cheia putand fi pornit. Spatiu de depozitare de sub sa, oricum generos, este acum si mai mare, putand fi pastrate acolo doua casti integrale, iar daca doresti sa transporti si mai multe lucruri, se poate achizitiona separat un topcase dedicate. Nu in ultimul rand merita mentionat sistemul de franare, cu discuri generoase, de 276 mm pe fata si 245 mm pe spate, cu ABS standard si bordul cu instrumente digitale si un display LCD generos si saua in doua ape, cu suport lombar pentru pilot. Culorile in care X-MAX 125 va fi disponibil sunt si ele incitante, completand designul si finisarile premium: “Radical Red”, “Sonic Grey”, “Phantom Blue”, “Blazing Grey”.
 5. Ultra-cool: IceFlow, noul lichid de racire de la TwinAir este si prietenos cu mediul! IceFlow este noul lichid de racire de la Twin Air, un produs de inalta performanta, biodegradabil, destinat motocicletelor off-road si ATV-urilor. Formula sa este una gata de utilizare, asigurand o protectie de durata a tuturor componentelor metalice care se gasesc in sistemele de racire ale motocicletelor de astazi, fara a afecta garniturile pompelor de apa. Obiectivul Twin Air a fost indeplinit: crearea unui lichid de racire care sa faca fata cu success in conditii off-road extreme, dar si pe asfalt, in toate conditiile climaterice, pe durata intregului sezon! Plus ca e si total prietenos cu mediu, non-toxic si biodegradabil. IceFlow ofera un punct de inghet extrem de scazut si anume, -26ºC, este bazat pe monopropylenglycol, nu contine silicat, in schimb contine apa demineralizata, nanotehnologie si aditivi organici. IceFlow va deveni disponibil in curand in Romania, prin Dual Motors. Filtrele Twin Air sunt folosite de peste 20 de producatori de motociclete ca si consumabile instalate din fabrica si sunt alese de majoritatea campionilor nationali si internationali. In fapt, atat de multi sportivi de top aleg TwinAir pentru motocicletele lor, incat celelalte marci nu pot sa ajunga la acest numar nici macar puse laolalta!
 6. Ultra-cool: IceFlow, noul lichid de racire de la TwinAir este si prietenos cu mediul! IceFlow este noul lichid de racire de la Twin Air, un produs de inalta performanta, biodegradabil, destinat motocicletelor off-road si ATV-urilor. Formula sa este una gata de utilizare, asigurand o protectie de durata a tuturor componentelor metalice care se gasesc in sistemele de racire ale motocicletelor de astazi, fara a afecta garniturile pompelor de apa. Obiectivul Twin Air a fost indeplinit: crearea unui lichid de racire care sa faca fata cu success in conditii off-road extreme, dar si pe asfalt, in toate conditiile climaterice, pe durata intregului sezon! Plus ca e si total prietenos cu mediu, non-toxic si biodegradabil. IceFlow ofera un punct de inghet extrem de scazut si anume, -26ºC, este bazat pe monopropylenglycol, nu contine silicat, in schimb contine apa demineralizata, nanotehnologie si aditivi organici. IceFlow va deveni disponibil in curand in Romania, prin Dual Motors. Filtrele Twin Air sunt folosite de peste 20 de producatori de motociclete ca si consumabile instalate din fabrica si sunt alese de majoritatea campionilor nationali si internationali. In fapt, atat de multi sportivi de top aleg TwinAir pentru motocicletele lor, incat celelalte marci nu pot sa ajunga la acest numar nici macar puse laolalta!
 7. Gazduire (iernat) motocicleta pe timpul iernii

  Gazduire (iernat) motocicleta pe timpul iernii Dual Motors, va ofera spatiu de depozitare/ gazduire a motocicletei dvs pe perioada intregii ierni, intr-un spatiu (show-room) special amenajat, curat si incalzit, cu posibilitatea expunerii pentru vanzare. - Taxa de gazduire este de 100 lei/luna - Se asigura transportul motocicletei catre hotel, uns lant si incarcarea bateriei cu OptiMate 4 - incluse in pretul gazduirii - Reducere 50% la manopera pentru pregatirea inceperii noului sezon moto
 8. Gazduire (iernat) motocicleta pe timpul iernii Dual Motors, va ofera spatiu de depozitare/ gazduire a motocicletei dvs pe perioada intregii ierni, intr-un spatiu (show-room) special amenajat, curat si incalzit, cu posibilitatea expunerii pentru vanzare. - Taxa de gazduire este de 100 lei/luna - Se asigura transportul motocicletei catre hotel, uns lant si incarcarea bateriei cu OptiMate 4 - incluse in pretul gazduirii - Reducere 50% la manopera pentru pregatirea inceperii noului sezon moto
 9. Yamaha WR450F Rally Replica si sprijin complet pentru Dakar, pentru orice pilot! Yamaha Racing a anuntat lansarea WR450F Rally Replica, rezultatul fructuos al colaborarii intre Rally Raid parts, DRAG'ON si Yamaha Motor Europe. Iar aceasta “replica” nu este tocmai una obisnuita, practic ea este o copie fidela a motocicletei cu care Xavier de Soultrait se lupta cu provocarile Dakarului, o motocicleta care devine astfel accesibila oricarui pasionat de rally raid. Merita sa mentionam ca WR450F a castigat Merzouga Rally 2017, a alergat cu success in nenumarate competitii de rally raid pe toata planeta si chiar mai mult, straluceste si la enduro, mai exact in Campionatul Mondial, in mainile capabile ale pilotului Loic Larrieu. Odata cu achizitionarea acestei motociclete, primesti automat posibilitatea de a beneficia de race service pentru editia de anul viitor a raliului Dakar din partea DRAG'ON. Aceasta este o oportunitate unica de a bifa ambele lucruri de care ai nevoie daca vrei sa participi la Dakar: o motocicleta cu ADN castigator, WR450F Rally Replica si race suport, pentru ca DRAG'ON se va ocupa de tot ce e nevoie intr-o astfel de aventura, de la transportul unui stoc complet de piese de schimb factory la service pentru motocicleta, astfel ca tu, ca pilot sa te concentrezi exclusiv pe cursa.
 10. Yamaha WR450F Rally Replica si sprijin complet pentru Dakar, pentru orice pilot! Yamaha Racing a anuntat lansarea WR450F Rally Replica, rezultatul fructuos al colaborarii intre Rally Raid parts, DRAG'ON si Yamaha Motor Europe. Iar aceasta “replica” nu este tocmai una obisnuita, practic ea este o copie fidela a motocicletei cu care Xavier de Soultrait se lupta cu provocarile Dakarului, o motocicleta care devine astfel accesibila oricarui pasionat de rally raid. Merita sa mentionam ca WR450F a castigat Merzouga Rally 2017, a alergat cu success in nenumarate competitii de rally raid pe toata planeta si chiar mai mult, straluceste si la enduro, mai exact in Campionatul Mondial, in mainile capabile ale pilotului Loic Larrieu. Odata cu achizitionarea acestei motociclete, primesti automat posibilitatea de a beneficia de race service pentru editia de anul viitor a raliului Dakar din partea DRAG'ON. Aceasta este o oportunitate unica de a bifa ambele lucruri de care ai nevoie daca vrei sa participi la Dakar: o motocicleta cu ADN castigator, WR450F Rally Replica si race suport, pentru ca DRAG'ON se va ocupa de tot ce e nevoie intr-o astfel de aventura, de la transportul unui stoc complet de piese de schimb factory la service pentru motocicleta, astfel ca tu, ca pilot sa te concentrezi exclusiv pe cursa.
 11. Rate si leasing

  Avantajele produsului de creditare prin BT Direct: · Achizitonarea in rate a produselor dorite - motociclete, scutere, ATV-uri, waverunner .... cat si echipament si accesorii · Posibilitatea de a achizitiona produse mai performante; · Alternativa la plata cash / card de credit; · Produsul se poate ridica in aceeasi zi cu depunerea cererii de creditare; · Se ofera asigurare de viata la valoare finantata.Caracteristicile produsului financiar: · Perioada de creditare: 6 luni – 59 luni; · Valoare creditata intre 1.000 lei – 40.000 lei; · Varsta: intre 21 si 70 de ani; · Avans: optional; · Ratele sunt fixe in lei. Flux de creditare: · Oferta de creditare se stabileste pe loc · Solicitarea de creditare se semneaza in magazin · Dupa aprobarea finantarii clientul semneaza in punctul de vanzare contractul de credit si factura fiscala. 1. Dobanda client in functie de avans si perioada : 2. Asigurare CASCO prin Groupama pe urmatoarele 2 variante :
 12. articole Rate si leasing

  Avantajele produsului de creditare prin BT Direct: · Achizitonarea in rate a produselor dorite - motociclete, scutere, ATV-uri, waverunner .... cat si echipament si accesorii · Posibilitatea de a achizitiona produse mai performante; · Alternativa la plata cash / card de credit; · Produsul se poate ridica in aceeasi zi cu depunerea cererii de creditare; · Se ofera asigurare de viata la valoare finantata.Caracteristicile produsului financiar: · Perioada de creditare: 6 luni – 59 luni; · Valoare creditata intre 1.000 lei – 40.000 lei; · Varsta: intre 21 si 70 de ani; · Avans: optional; · Ratele sunt fixe in lei. Flux de creditare: · Oferta de creditare se stabileste pe loc · Solicitarea de creditare se semneaza in magazin · Dupa aprobarea finantarii clientul semneaza in punctul de vanzare contractul de credit si factura fiscala. 1. Dobanda client in functie de avans si perioada : 2. Asigurare CASCO prin Groupama pe urmatoarele 2 variante :
 13. A inceput cursa pentru café racer-ul Yamaha XSR900 Abarth! Participa si tu! Motocicletele Yamaha Sport Heritage omagiaza modelele clasice, combinand tehnologia de ultima ora cu stilul retro, o reteta de success care, iata ca atrage din ce in ce mai multi rideri. Iar istoria de 60 de ani a brandului nipon pune la dispozitia designerilor suficiente surse de inspiratie care sa permita crearea unor motociclete asa cum este XSR900. Builderi legendari, asa cum sunt Shinya Kimura si Roland Sands au fost cooptati in dezvoltarea motocicletelor din seria Sport Heritage, Yamaha implicandu-se mai mult decat orice alt producator japonez in noul curent care pune accent pe construirea unor motociclete care odata iesite din showroom sa fie cat mai “customizabile” de catre rideri. Acum, Yamaha isi uneste fortele cu Abarth, unul dintre cele mai prestigioase branduri italiene din lumea masinilor de curse, propunand pasionatilor un Café Racer in editie limitata. Este vorba despre XSR900 Abarth, propulsat de recunoscuta unitate cu trei cilindri, de 850 cmc, un motor care “stie” sa ofere un cuplu puternic si liniar la orice turatie, “ajutat” si de un sistem de control al tractiunii si de un ambreiaj cu patinare. Dotat cu ghidoane “slip on” dar si o sa tip monopost, XSR900 este menit sa tina lipit pilotul de motocicleta, accentuand senzatia de agilitate. Aceasta editie speciala a XSR900 are aripa fata si carenajul seii produse din nobilul material reprezentat de fibra de carbon. Sistemul de evacuare este cap-coada de la Akrapovic si daca tot am folosit sintagma “nobil material”, ei bine, acesta este din titan. In editie Abarth, XSR900 este singura motocicleta in schema de culoare gri/rosu, fiind de altfel produsa in doar 695 de unitati, fiecare cu o placheta din aluminiu, cu numar de identificare. Atentie, astazi,17 ianarie, la ora 14 CET, Yamaha da startul sistemului de inregistrare online pentru achizitionarea acestei bijuterii, primii 95 de clienti urmand a se bucura de VIP Abarth Experience. Daca iti doresti un XSR900, primul pas este sa intri pe www.xsr900-abarth.eu!De mentionat ca paleta accesoriilor originale XSR900 este larga, urmand ca si colectia de haine si accesorii Faster Sons sa fie marita cu articole exclusiviste. Si pentru ca aceasta colaborare intre Yamaha si Abarth sa fie completa, producatorul de masini lanseaza si el conceptul 695 Tributo XSR, vopsit in aceleasi colori cu motocicleta café racer, multe componente de caroserie din carbon, o linie de evacuare Akrapovič si, nu in ultimul rand, un logo XSR pe portbagaj.
 14. bLU cRU: calea batuta de Yamaha pentru generatiile viitoare de piloti! Programul Yamaha bLU cRU este o platforma menita a sprijini tinerele talente, atat in motociclismul off-road cat si in cel de sosea, oferindu-le un mediu sigur si profesional, in care sa poata beneficia de experienta si de sprijinul companiei nipone. Pilotii oficiali din campionatele mondiale de motocross si de enduro, din Dakar, dar si din WorldSBK, World Supersport si Andurata sunt ambasadori bLu cRU, ei fiind un exemplu pentru viitoarele generatii, in ceea ce priveste performanta, educatia, pasiunea, respectul si pregatirea fizica. Pentru tinerii piloti off-road, Cupa YZ125 bLU cRU Cup reprezinta poarta de intrare in ecosistemul racing al Yamaha. In cadrul campionatelor nationale, riderii care concureaza cu Yamaha YZ125 pot aplica in acest program, iar odata acceptati, ei se bucura de o serie de beneficii, precum echipament Yamaha Racing Paddock Blue clothing sau un set de stickere bLU cRU pentru motocicleta. Cei mai buni piloti se califica in Superfinala Cupei YZ125, organizata in cadrul Motocrosului Natiunilor, la Matterley Basin in Marea Britanie, iar primii trei dintre acestia, alaturi de doi detinatori de wildcarduri, beneficiaza de un Yamaha Masterclass, sub ghidajul amabasadorilor bLU cRU. Cel mai bun tanar pilot se va alatura MJC Yamaha Team ca pilot oficial in Campionatul European 125, 2018. Prima editia a Cupei YZ125 a avut loc in 2016 fiind castigata de suedezul in varsta de 15 ani, Tim Edberg, care s-a impus atat in campionatul tarii sale cat si in Superfinala, reusind sa il impresioneze pe insusi David Philippaerts in cadrul Yamaha Masterclass. In 2017, programul bLU cRU ia cu asalt si asfaltul, sase piloti puternici din campionatele nationale si internationale primind dreptul de a participa la clasa WSS300, cu Yamaha YZF-R3. La Masterclass-ul de la sfarsitul sezonului vor participa 14 sportivi si anume castigatorii R3 Challenge din Frata si Italia sicate un pilot din cupele R3 din Olanda, Grecia, alaturi de doi posesori de wildcards. Cel mai bun pilot se va alatura echipei oficiale Yamaha SuperStrock 600 in 2018. Fanii curselor vor fi in permanenta tinuti la curent cu activitatile bLU cRU prin canalele digitale Yamaha. “Sa iti croiesti drum in lumea curselor poate fi o provocare confuza, iar programul bLU cRU este menit sa ofere tinerilor piloti un ghidaj cat mai clar”, este de pe parere Alberto Barozzi, Yamaha Motor Europe bLU cRU Racing Manager. “Programul debuteaza la nivelul competitiilor nationale, apoi se ajunge la nivelul activitatilor de nivel Masterclass, acolo unde ambasadorii bLu cRU aleg un castigator care va avea ocazia sa isi continue cariera sportiva in cadrul unei echipe oficiale Yamaha”, puncteaza italianul care nu uita sa adauge ca toti cei implicati in programul bLU cRU, piloti si ambasadori deopotriva, vor avea pe echipament logo-ul bLU cRU direct deasupra inimii.
 15. Dual Motors si Adrian Raduta (Top Cross TCS), inca un an de colaborare fructuoasa! Colaborarea noastra cu Adrian Raduta si Top Cross TCS a inceput acum multi, multi ani, iar de atunci am adunat rezultate frumoase, aceasta fiind o relatie “win-win” pentru ambele parti si numai. Credem ca am delectat fanii motocrosului cu momente memorabile si inspiratie si… speram ca nici anul acesta nu am fost mai prejos! 2016 a insemnat pentru Adrian Raduta castigarea unui nou titlu de campion est european de motocross, dar si titlul de campion national al Bulgariei la clasa MX1, finalul de sezon aducand si rezultate peste asteptari la extreme de pretentioasa cursa pe nisip Red Bull Knock Out Race, din Haga, Olanda, acolo unde de altfel ne-am deplasat impreuna! Ca de obicei, Adrian Raduta a putut sa conteze pe brandurile pe care avem onoarea sa le reprezentam in Romania: castile Arai, Adrian este protejat de modelul MX-V, Gold Fren (placute de frana) – pentru ca un sistem de franare eficient este cel mai bun prieten al vitezei, filtre TwinAir, un detaliu extrem de important atunci cand mergi la curse este ca motorul tau sa respire cat mai “corect” si Oakley, ochelarii moto care iti ofera o viziune perfecta. Suntem convinsi ca lucruri interesante vor urma in 2017, dintre care primul este Rams MX Camp , intr-o noua locatie, in Sardinia, un eveniment la care avem placerea sa participam!
×