Mergi la conţinut

Ioghy

Membri
 • Conţinut

  76
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  37m 5s

Despre Ioghy

 • Data naşterii 20.06.1988

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Cagiva Tamanaco / Yamaha Royal Venture XVZ13TD

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. Ioghy

 2. adventure touring Ture

  Pai, in primul rand, Venture-ul a fost de doua tipuri si in nici un caz nu a existat de 1800cc. Au fost de 1200cc si 1300cc dupa cum se si poate vedea din pozele atasate de tine. Prima, cea din stanga este de 1300, model aparut dupa'87, parca...iar cea din dreapta este cea de 1200. Royal Venture este o motocicleta grozava la drum lung si destul de greu de stapanit in orasele aglomerate datorita centrului de greutate ceva mai ridicat fata de cel de la Gold Wing. Cel mai mare inconvenient pe care-l are atat ea cat si Voyagerul de la Kawasaki, este lipsa marsarierului. Acesta fiind foarte util in situatiile in care, spre exemplu ai parcat motorul cu fata spre partea mai inclinata a soselei si trebuie sa o dai cu spatele in sus, sau esti pe un drum denivelat si, la fel, trebuie sa te dai in spate iar rotile se opintesc in denivelarile drumului...este destul de dificil. In rest, numai cuvinte de lauda, este o motocicleta grozava Uite cateva poze cu un XVZ 13 TD - enjoy Dupa Royale Venture, Yamaha a scos modelul Royale Star Venture, propulsata tot de un V4 de 1300cc dar cu un design schimbat radical. O linie estetica mult mai retro care aduce putin a Electra Glide.
 3. Old

  bine spus limitate doar de imaginatia umana :) ... priviti pozele de mai jos. Un GL1200
 4. adventure touring Saki Ager

  Sunt foarte curios cum merge o jucarie din asta cu L6. Voyager a fost intr-adevar o replica la Gold Wing, ca toate touring-urile aparute la acea vreme. Nu a fost insa, in nici un caz, o concurenta de scurta durata! Voyager, chiar daca nu a mai fabricat modelul de 1300cc, cel cu 6 cilindrii, a mai avut un model, fff asemanator, o copie fidela as putea spune a GoldWing-ului de 1200. Acest model, a avut, precum GL-ul, tot 1200cc iar spre deosebire de Voyager cu L6, avea doar patru cilindrii, un motor mai obisnuit. Voyager XII, cel de 1200cc cu 4 cilindrii in linie s-a fabricat pe o perioada destul de indelungata 1986-2003, lucru care ne face sa ne indreptam cu gandul spre ideea ca a fost foarte apreciata....insa, multi s-ar putea intreba "ce e aia?" fiind o motocicleta mai putin intalnita pe strazi. Voyager XII este o motocicleta foarte mishto. Are un centru de greutate jos, fiind astfel mult mai usor de tinut in conditii de trafic urban, este comoda si mereu gata sa inghita kilometrii de sosea.
 5. Old

  Cea din pozele de mai sus(aia visinie) e a doua varianta de goldwing, cea de 1100cc, cea a lui Dan (DLI) e cea de 1200cc, fiind al treilea model.
 6. Honda Cbx1100

  Scuze ca te contrazic, dar Kawasaki a scos Voyager, nu Venture. Venture fiind Yamaha 100%, mai exact xvz1200 si xvz1300 Royale Venture.Ambele modele fiind replica celor doi constructori pentru Gold Wing, ambele luand nastere undeva prin '80 si ceva.Kawasaki a lansat, precum yamaha, doua modele de Voyager, cel de 1200cc (4cilindrii in linie) si cel de 1300, mult mai dotat din punct de vedere tehnologic dar si cu un 6 cilindrii in linie. Motorul celui din urma, ar putea fi o replica pentru cbx-ul de 1100, dar, in esenta, Voyager a venit ca un raspuns la GL1200-GL1500. Am indraznit sa te contrazic pentru ca detin cate un exemplar dintre cele doua modele.YAMAHA ROYALE VENTURE xvz1300TD Kawasaki Voyager XII daca e cineva interesat, voi deschide un topic cu ambele modele...
 7. service Elemente Tuning Scutere si Moto

  M-ar interesa un kit de motor(cilindru,piston,segmenti..)mai mare de 125 pentru o Cagiva tamanaco125 din '90(tipul motorului "4p").Daca gasesc, la ce pret? Daca nu, macar un set de segmenti cu cotele necesare motorului actual(cel original). Merci.
 8. S-a mai dus unul de-al nostru...:(

  rip vreau si eu pozele te rog.... xerox.orange@yahoo.com
×