Mergi la conţinut

pantazi_marian

Membri
 • Conţinut

  33
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. motocross Ciolpani

  25 aprilie etapa2 la Faget jud.Timis,16 mai cupa Lido la Campina,223 mai et.3 la Odorhei,30 mai et4 la Timisoara,6 iun. cupa Reghin,20 iun.et5 la Buzau,18 iul.cupa Tg-Jiu,25 iul.et6 la Zarnesti,23 august et7 la Bistrita,29 aug.et8 la Zarnesti,19 sept.et9 la Campina,26 sept. et10 Sf.Ghe,3 oct.et11 la Ciolpani,9 oct.CNE la Ciolpani! Sa ne vedem sanatosi si asfalt uscat!!!!!
 2. motocross Ciolpani

  Duminica la CIOLPANI mare motocross,mare!Sa ne vedem sanatosi si....da-i DOAMNE vreme frumoasa!!! Multa bafta la toti alergatorii!
 3. Calendarul competitional 2005 motocross

  Sal CIP,daca sti ceva in legatura cu,,,calendarul competitional pe2005 da-mi si mie la pantazi_marian2003@yahoo.com!Dau o bere !Multam
 4. istorice carte tehnica

  Ma intereseaza si pe mine care este avansul de aprindere si reglajul carburatorului !Poate ai aflat ceva despre cartea tehnica de ETZ!De unde esti?Da-mi nr de telefon poate aflu eu ceva in legatura cu ETZ-ul de250!Al meu este 0723658155 si sunt din Moreni DB!Marian!
 5. service MZ ETZ 250

  Daca-mi poate spune si mie cineva cum se regleaza avansul (cat este?)Si reglajul aer-benzina la un MZ ETZ 250!Multam si daca ma poate ajuta cineva...dau o bere la...PRIMAVARA!!!
 6. PARIS DAKAR

  Ma bucur nespus ca cineva trateaza acest subiest!Nu stiu de ce despre aceasta MARE incercare a lui ROMEO DUNCA nu s-a vorbit mai nimic ?????este mare realizare a sportului romanesc sa participi la un astfel de competitie si sa mai si ajungi la finalul ei!!!!Dar se pare ca motociclismul la noi........!!!daca isi mai cumpara MUTU nu stiu ce pereche de chiloti sa fi vazut ce mai vuia presa si tv-ul,ca de parca asta ar avea 10 perechi de coaie!!Oricum am fost si suntem alaturi de tine Romeo!Sa te intorci sanatos si sa fi mandru ca ai aratat tot ce-ai putut!(indiferent pe ce loc s-a clasat...este ROMANUL nostru!)si mai putini ca el!TOATA SIMPATIA!!!
 7. distractiv Intrebare?

  Ce-o fi explicand antrenorul,pilotului????
 8. fotoMX3 ROMANIA

  Toata stima si admiratia deosebitului om care a facut aici ceva de vis!(ptr.cei care simt acest sport)!Sa vada si ALTII ca si in ROMANIA se poate!!!Poate cu foarte mari sacrificii dar....se poate!Multa sanatate si sa aveti parte de tot ce-i mai frumos pe lume d-le RADUTA si sa va bucurati de cei mici(sunt niste copii minunati) si de cei aproape de d-voastra!Mult succes in continuare!
 9. fotoMX3 ROMANIA

  Adrenalina la maximmmm!
 10. fotoMX3 ROMANIA

 11. fotoMX3 ROMANIA

  Mult succes in continuare Sperantei noastre!
 12. fotoMX3 ROMANIA

 13. fotoMX3 ROMANIA

  Acu"e Acu"
 14. fotoMX3 ROMANIA

  Cum s-o vedea lumea de acolo???????????????
 15. fotoMX3 ROMANIA

  Ultimele sfaturi inaintea startului!
×