Mergi la conţinut

x-man

Prieteni
 • Conţinut

  173
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  7h 59m 7s

2 Urmăritori

Despre x-man

 • Data naşterii 28.07.1981

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti, Berceni
 • Posesor(oare) de
  CBR 1000 RR

Metode de Contact

 • Yahoo
  opriscodrut@yahoo.com
 1. x-man

 2. caut moto pt. dezmembrare > 2009

 3. 2008 Fireblade

  offf.... vai de capul vostru
 4. Putin Ajutor Pt Ales Motor

  daca vrei am eu un cbr 600 f de vanzare din 2003 superb!!!.. costumele costa 600 euro 350 casca.
 5. Honda Hornet 1000

  mare prostie .. citeste si u presa ... sau nu stii in ce an suntem.. 2008 domn susuki cel mai ieftin
 6. tinerete...tinerete....

  ce ai ma de te iriti asa... e super poza...asta e viata, fete si adrenalina sper ca nu esti dinala....
 7. poze accident dn 1

  sunt de acord cu yzfr46 ,acum cal stiai tu pe pe sofer ma aciulcu..... nu ce sa zic ori estti prost ori te faci cum sa zici ca era un sofer prudent si sa mai pusi si intrebari retorice normal ca singuru vinovat e cel cu masina indiferent de viteza motocicletei stii de ce?.... ca ala din cauza ca era linie continua dubla mergea tare... ca daca era in piata uniriii nu ar fi mers asa ... nu crezi?
 8. sunt de acord cu ceea ce spui vizavi de cei 18 ani si dreprul de a conduce asemenea motociclete la aceasta varsta, din pacate asta e....... ar trebui sa nu facem durerea sa fie mai mare in aceste clipe, desre asta e vorba.... erau de la mine din cartier copiii....
 9. nus ce sa zic, sau de unde esti venit tu... poate dupa alta planeta....iei lucrurile intrun mod aparte, la 17-18 ani toti am fost teribilisti , asta nu inseamna ca trebuie sa-i condamni, poate si tu faceai lafel dar nu ai avut cu ce, cat despre intersectie si semne ..pe strada " mea " sunt 10 intersectii si nici una nu are semn si-ti zic io ca nici unul nu da prioritate de dreapta pt ca daca ai vedea asa ai considera si tu asa ca dute acolo unde sa intamplat si mai intreabate odata ce si cum....ai putea sa dai vina pe cei care nu au pus semn nu pe acel copil. cat despre "sfatul" fata de parinti cred ca este lipsit de pertinenta la acest moment si apropo poate avea 110 si nu 140 tu de unde stii??? cat timp poti avea cititorul pe roata din spate, la inpact frontal sa fii sigur ca se ridica spatele si "da in gol " ca sa zic asa puteai sa zici doar ca-ti pare rau..... R.I.P.
×