Mergi la conţinut

Daan

Prieteni
 • Conţinut

  769
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  1
 • Online

  16d 23h 42m 35s

Daan last won the day on 28 Octombrie 2015

Daan had the most liked content!

2 Urmăritori

Despre Daan

 • Data naşterii 03.12.1977

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Brutale, MV Agusta Brutale, KTM Superduke

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 • Yahoo
  dann_ivanovici

Vizitatori recenţi

4.978 vizualizări profil
 1. Daan

 2. EICMA 2015 - cine vine?

  Eu am mers pe la ora 3 noaptea de la hotel la gara. Strazile erau pustii, doar cativa oameni fara adapost dormeau prin ganguri. Asta a fost acum 2 sau 3 ani.
 3. EICMA 2015 - cine vine?

  Da, intri pe toata perioada salonului. Trebuie sa ai un certificat de inmatriculare al unei firme pe care sa il atasezi cererii pe care o faci on-line, plus copie CI sau pasaport.
 4. EICMA 2015 - cine vine?

  Totusi inscrie-te ca sa intri gratis. Daca nu ma inseala memoria, e 18 euro intrarea pe zi. Eu nu am platit niciodata de cand ma duc.
 5. EICMA 2015 - cine vine?

  http://ticketonline.fieramilano.it/eicma/2015/op2/view.jsp?lang=en Aici se fac cererile pt invitatii (cu acces gratuit incepand cu 17 noiembrie).
 6. EICMA 2015 - cine vine?

  Daca inca nu ai luat biletul de avion, iti recomand sa mergi de pe 17 (parca 17 e prima zi). Te inscrii la ei pe site in calitate de comerciant, ai nevoie doar de un CUI al unei firme pe care il trimiti scanat impreuna cu buletinul. Primele 2 zile sunt dedicate presei si comerciantilor si nu e foarte mare aglomeratie. Plus ca ai intrarea libera. Eu am mers in fiecare an incepand cu 2009, merg si anul asta.
 7. Salut. Da-mi te rog PM cu adresa de mail de pe care ai scris si verific de ce nu ti s-a raspuns. Daca ai sunat la numerele afisate pe site si nu ti s-a raspuns e posibil ca in momentul respectiv colegii mei sa se fi aflat in vreo convorbire cu alti clienti.
 8. Functioneza, bineinteles. Trebuia sa revina, sunt 4 numere de telefon si 2 persoane care raspund deci se poate intampla sa vorbeasca la unul dintre telefoane cand celalalt suna. Luni si marti este inchis.
 9. Vezi ca topicul dedicat e pe forumul celalalt.
 10. Am scris la misto, avand in vedere pretentiile unora. Este de laudat efortul unor dealeri de a participa la ambele saloane, as numi aici Ducati si BMW.
 11. Poate erau merse pe strada deci nu mai erau noi. Una e sa faci poze pe o motocicleta 2014 mearsa pe strada, alta e sa iti faci poze pe una 2014 dar cu 0 km la bord.
 12. Atunci imi cer scuze, asa e cand te apuci sa vorbesti fara sa cercetezi putin. Oricum, felicitari organizatorilor Salonului Auto Moto pt conditiile pe care le ofera expozantilor si vizitatorilor motociclisti.
 13. In 2 zile ai timp sa le vezi pe ambele. Problema e ca expozantii nu pot participa la ambele.
 14. Era si mai misto daca nu se organiza in acelasi timp cu SMAEB. Dupa ce ca sunt putin expozanti moto, hai sa facem 2 saloane in acelasi timp.
×