Mergi la conţinut

Daan

Prieteni
  • Conţinut

    769
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    1

Daan last won the day on 28 Octombrie 2015

Daan had the most liked content!

Despre Daan

  • Data naşterii 03.12.1977

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    Brutale, MV Agusta Brutale, KTM Superduke

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://
  • Yahoo
    dann_ivanovici

Vizitatori recenţi

5.537 vizualizări profil

Realizarile lui Daan

  1. Eu am mers pe la ora 3 noaptea de la hotel la gara. Strazile erau pustii, doar cativa oameni fara adapost dormeau prin ganguri. Asta a fost acum 2 sau 3 ani.
  2. Da, intri pe toata perioada salonului. Trebuie sa ai un certificat de inmatriculare al unei firme pe care sa il atasezi cererii pe care o faci on-line, plus copie CI sau pasaport.
  3. Totusi inscrie-te ca sa intri gratis. Daca nu ma inseala memoria, e 18 euro intrarea pe zi. Eu nu am platit niciodata de cand ma duc.
  4. http://ticketonline.fieramilano.it/eicma/2015/op2/view.jsp?lang=en Aici se fac cererile pt invitatii (cu acces gratuit incepand cu 17 noiembrie).
  5. Daca inca nu ai luat biletul de avion, iti recomand sa mergi de pe 17 (parca 17 e prima zi). Te inscrii la ei pe site in calitate de comerciant, ai nevoie doar de un CUI al unei firme pe care il trimiti scanat impreuna cu buletinul. Primele 2 zile sunt dedicate presei si comerciantilor si nu e foarte mare aglomeratie. Plus ca ai intrarea libera. Eu am mers in fiecare an incepand cu 2009, merg si anul asta.
  6. Salut. Da-mi te rog PM cu adresa de mail de pe care ai scris si verific de ce nu ti s-a raspuns. Daca ai sunat la numerele afisate pe site si nu ti s-a raspuns e posibil ca in momentul respectiv colegii mei sa se fi aflat in vreo convorbire cu alti clienti.
  7. Functioneza, bineinteles. Trebuia sa revina, sunt 4 numere de telefon si 2 persoane care raspund deci se poate intampla sa vorbeasca la unul dintre telefoane cand celalalt suna. Luni si marti este inchis.
  8. Am scris la misto, avand in vedere pretentiile unora. Este de laudat efortul unor dealeri de a participa la ambele saloane, as numi aici Ducati si BMW.
  9. Poate erau merse pe strada deci nu mai erau noi. Una e sa faci poze pe o motocicleta 2014 mearsa pe strada, alta e sa iti faci poze pe una 2014 dar cu 0 km la bord.
  10. Atunci imi cer scuze, asa e cand te apuci sa vorbesti fara sa cercetezi putin. Oricum, felicitari organizatorilor Salonului Auto Moto pt conditiile pe care le ofera expozantilor si vizitatorilor motociclisti.
  11. In 2 zile ai timp sa le vezi pe ambele. Problema e ca expozantii nu pot participa la ambele.
  12. Era si mai misto daca nu se organiza in acelasi timp cu SMAEB. Dupa ce ca sunt putin expozanti moto, hai sa facem 2 saloane in acelasi timp.
  13. Nu am incercat BMW insa as avea o problema legata de design-ul lor asimetric si mai ales de arhitectura motorului. Nici una dintre cele doua modele expuse nu imi sunt pe plac, calatoriile nesfarsite nefiind pasiunea mea. Prefer o calatorie mai scurta si mai rapida. Sunt posesor de KTM 950 SM deci nu pot vota decat KTM.
×
×
  • Creează O Nouă...