Mergi la conţinut

andi77

Membri
 • Conţinut

  116
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  8m 51s
 1. Enduro Lazarea

  23-24 iunie 2012 Super vreme , super traseu! merita!
 2. KTM 2008 FURAT!

  S-au furat de langa Odorhei doua motociclete: Un KTM 450 EXC R model 2008 (sunt doar cateva in tara deocamdata) si Yamaha YZ model 2006 Pentru informatii care duc la gasirea motoarelor se ofera o recompensa de 2000 EUR !!! Proprietarii ar si rascumpara motoarele!
 3. ENDUROCROSS Etapa II ,Sf. Gheorghe

  Mersi mult pentru oferta, nu stiu cum vom sta cu banii, si nici curent nu avem in zona doar din generator. poate la etapa de enduro din septembrie bafta!
 4. Sambata 12 mai 2007 va avea loc cea de a II a etapa din Campionatul National de Endurocross la Sfantu Gheorghe (jud Covasna), organizatori fiind cei de la moto club OUTRIDERS! Cu aceasta ocazie toti doritorii si iubitorii de adrenalina de competitie sunt asteptati de vineri dupamasa sau cel tarziu sambata dimineata relativ devreme! Pentru cei care reusesc sa vina de vineri: posibilitate de cazare in zona in pensiuni sau cu cortul sau cu rulota. Sambata toata ziua se va putea cumpara de la un stand comercial : mici, gratare ,carnati, bere ,sucuri etc. Startul va fi de pe pista de motocross din Sf. Gheorghe,care se afla la iesire din oras spre Sugas Bai ,(orasul fiind mic toata lumea poate explica pe unde tb mers spre Sugas Bai) Pentru intrebari va stau la dispozitie Andi 0740004141.
×