Mergi la conţinut

Radu46

Membri
  • Conţinut

    239
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre Radu46

  • Data naşterii 09.10.1982

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Buzau
  • Posesor(oare) de
    CBR 1100 XX si APRILIA SR50 sunfire

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://
  • Yahoo
    giurgea46

Realizarile lui Radu46

  1. Radu46

    Protest Benzina

    Eu unul nu mai sunt chiar dependent ca mi-am luat bicicleta si anu trecut am redus consumul cu aproape 50%, limitand consumul de carburant doar pentru intruniri si pornitu motorului in garaj sa nu se duca bateria si sa se unga motoru. Cu masina am fost doar in concediu vreo 700km si in rest porniri in garaj odata la 2-3 saptamani cate 10 min. ASTA PROTEST nu 3 zile amarate. Problema vine de la cei ce ne conduc *(pdl)* cei pe care unii dintre voi ia-ti votat. Sa traiti bine si nu uitati ca puteti da vina pe psd ca au fost la putere acum 6ani si va mergea tare rau atunci cu 30ron litru de benzina.
  2. Data intalnirii: 21 - 22 august 2010 Locatie: Rm. Sarat - Popas Balta Alba (pe drumul DN 2, Rm. Sarat - Braila, la 22 km de Rm. Sarat) INTRARE LIBERA Locatia dispune de: CAMPING (casute cu 3 locuri si baie proprie ) loc de CAMPARE pentru corturi intr-o padurice din complex CAMERE in motel. Pe langa jocuri (fotbal pe nisip ,sa nu uitati mingea), va stau la dispozitie o piscina cu mult nisip si sezlonguri pt facut plaja, o balta cu namol terapeutic si balta de pescuit. Nu este permis focul in locatie, dar exista mai multe puncte de desfacere unde gasiti: mici, carnaciori, frigarui, fripturi de porc si pui, bere la pahar sau sticla si racoritoare. Va asteptam.
  3. 20ron de persoana , berea 3ron si micu 2ron .
  4. Sincer sa fiu ce stiu eu ca e mai altfel e ca nu se va mai intra cu motorele printre corturi ci vor sta pazite de noi (admirate) intr-un loc special amenajat, lumea v-a putea pacani in limita bunului simt pana la anumite ore si tot asa atent supravegheat de noi ca sa nu fie deranjat vreun vizitator iar ca surprize Cosmin proprietarul barului b4 ne-a pregatit ceva sunt sigur numai ca nu stiu eu, ca doar e surpriza nu? Ce e cel mai important e ca vrem sa se simta bine toti participantii la aceasta intrunire ca sa vina si la anu.
  5. Aseara am discutat ultimile detalii si totul va decurge comform programului afisat. Din cate am inteles eu cativa din clubul de la ploiesti se vor ocupa de concursuri si distractia participantilor (in frunte cu "TIBI")iar noi cei din buzau ne vom ocupa de buna desfasurare si paza corturilor si motoarelor din parcarea moto. Va exista apa si toalete ecologice iar printre fericitii care va vor primi ma numar si eu incepand de vineri de la 11-12. Am inteles ca sunt o multime de trasee montane iar cu toate ca nu am fost acolo pana acum am vazut prin intermediul pozelor cateva peisaje foarte frumoase asa ca nu ve-ti regreta. vremea va fi incredibil de frumoasa o saptamana intreaga la buzau cu calduri destul de mari dar totusi suportabile la padure, prin urmare conditii deosebite de campare cu cortul.
  6. PROGRAM INTRUNIRE BACAU: Motor Bikers Party Bacau 2010 |11-13 iunie| Anul acesta Motor Bikers Party Bacau ajunge la ce-a de-a 10-a ediție. Din program nu vor lipsi concursurile specifice, parada moto dar si spectacolul cu cascadori din fata Prefecturii Bacau. Sunt asteptati motociclisti din toata tara la una din cele mai apreciate intruniri moto, unde distractia va fi la ea acasa. Evenimentul se va desfășura pe 11,12,13 iunie 2010, după următorul program: 11 iunie: Insula de Agrement, spectacol cu : AKRAL NECROSIS la ora 20:00 PARAZIȚII ora 21:30 12 iunie: Centrul Bacaului,
  7. uite nr meu 0727795355. noi suntem destul de saritori asa ca daca aveti probleme ne puteti contacta. avem 2 firme specializate in piese si accesorii moto si multe altele in reparatii si tractari ale caror proprietari sunt bikeri ca si noi, deci ne putem baza pe sprijinul lor. foarte aproape de noi cei din buzau avem o echipa foarte unita si anume baietii din ramnicu sarat asta in caz ca ai drum pe acolo te pot ajuta cu un nr.
  8. ATENTIE!!! Soferi si soferite, motociclisti si motocicliste! 1 MAI este ziua boicotului national la pompele de carburant! protest impotriva scumpirilor saptamanale nejustificate ale carburantului! in ziua respectiva, NU ALIMENTATI!!! Democratie inseamna puterea poporului nu a excrocilor care incearca sa fie puternici pe spinarea si mai ales buzunarele noastre. dati mai departe daca sunteti uniti
  9. desi nu am mai postat de ceva timp pe topicu asta sa stiti ca nu am stat chiar degeaba si am mai lucrat putin si la sr si la aerox. la sr: -i-am mai modificat putin exterioru cu jante negre, mansoane malossi, capete ghidon, buza masca fata cu plasa aluminiu tnt si i-am pus guma noua pe fata pireli. -iar la motor i-am shimbat variatoru polini cu unu malosii over range, i-am pus grup nou malossi 11-54 fata de 13 -44 cat avea el, muzicuta stage 6 cu 6petale, gat carburator marit hebo si motoru polini cu ambielaj polini si rulmenti polimer cage inca mai asteapta pe bara. la aerox: -i-am pus placi ,capete de ghidon, banda pe roti, pozitii philips bluevision.
  10. chiar pacat.din cauza ca s-a tinut o intrunire in acelasi timp nu a venit chiar asa multa lume. e vina celor cu care va-ti suprapus. eu sunt chiar suparat.
  11. pentru ca sunteti relativ aproape de noi s-ar putea sa mobilizam putin buzaul . eu unu as veni dar as vrea sa vedem si noi eventual o poza ceva cu locatia, daca e vreo organizare unde se pun corturile,impresmuire cu gard ceva, drumuri, cost intrare....
×
×
  • Creează O Nouă...