Mergi la conţinut

sorinavram

Membri
  • Conţinut

    49
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    1

sorinavram last won the day on 21 Ianuarie 2016

sorinavram had the most liked content!

Despre sorinavram

  • Data naşterii 11.09.1964

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    Honda VTX 1300 Retro

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://

Realizarile lui sorinavram

  1. Si e doar de design sau are si vreo utilitate cazmaua aia?
  2. La arkmetal am fost si eu, pentru arc la cruisecontrol. Au un panou cu multe modele de arcuri, poate gasesti ceva ca sa adaptezi, dar nu stiu daca vand la bucata. Eu as fi vrut sa iau vreo 10 bucati, dar trebuia sa le comande in Italia, unde se fabrica, si costa prea mult.
  3. Pai atunci poti integra mana curenta in rama parbrizului cumva. Sa foloseasca si la urcate, si la mers.
  4. Arata beton. Dar o mana curenta ar cere, poate si o treapta sa urce usor Claudia peste 30 de ani. :)
  5. Ai idee cum e cu omologarea?
  6. Miercuri, pe la 18.30, daca nu intervine ceva sau daca nu ploua prea tare, vin cu Monica Macovei la Arc, sa discute cu electoratul pe doua roti. Nu se dau galeti, faina, zahar and stuff. Sunt bineveniti si cei care au alte preferinte politice, ca sa fie dialogul mai interesant. Veti avea ocazia sa verificati cele scrise in poza de mai jos.
  7. 3 Avram Sorin sorinavram 1983 Bucuresti - nascut 1964
  8. Ai dreptate cu redundanta dar, de vreme ce ne vom numi Motoveterani, cuvantul trebuie sa apara integral in logo-ul insignei. De altfel, mai toate propunerile au aceasta redundanta. Anul se poate face din autocolant, cu fondul de culoarea metalului insignei. Eventual insigna data apoi cu lac ca sa nu se dezlipeasca.
  9. Varianta la precedenta, care include si anul obtinerii permisului
  10. Ce coincidenta. Si eu vin tot atunci, din exact acelasi motiv.
  11. Oare daca mananc matase de porumb imi creste parul la loc? :)
  12. Pai vezi ca ti-ai amintit cand ai vorbit de insigne? In alta ordine de idei, ar trebui sa avem in vedere si alte aspecte cand e vorba de aceste embleme si anume: 1. Fezabilitatea realizarii lor. Daca adoptam realizarea din broderie, unele din propuneri au scrisul prea mic ca sa poata fi citit cu usurinta. 2. Din toate elementele care compun emblema, cuvantului Motoveteran trebuie sa i se atribuie spatiul cel mai mult. O silueta de motor sare in ochi mai repede decat un cuvant scris, de aceea cuvantului care diferentiaza aceasta emblema de altele ii trebuie o evidentiere suplimentara. Asa ca "Back to the drawing board, guys!" :)
  13. Iata o alta varianta, provenita dintr-o idee a lui Bogdan Harea: sa fie facuta sub forma unei insigne din alama stantata. Cuvantul MOTOVETERAN e ambutisat in alama, iar tricolorul si anul obtinerii categoriei A sa fie din autocolant. Colturile se indoaie si se infig in geaca.
  14. Imi place "Grupul MotoVeteranilor" pentru ca termenul "grup" nu prea este folosit. Imi place "MotoVeteranii" pentru ca este scurt si cuprinzator. Asa ca nu stiu ce sa votez, dar mai am timp de gandire. Ma tem insa ca termenul "Club" induce o confuzie, cluburile moto (MC & RC) au alte reguli de functionare. Pana una alta, iata alte propuneri, mai mult asa, de amorul artei: - Haita Batrana - Ve.C.H.I. (Veteranii Care Hoinaresc Impreuna) - M.O.B. (Moto Old Boys)
  15. La multi ani, boshorogilor! Cu o mica intarziere, ma pun si eu pe lista: Sorin Avram.......sorinavram........Bucuresti.......A din 1983. Asfalt macar dezghetat, ca de uscat nici nu poate fi vorba!
×
×
  • Creează O Nouă...