Mergi la conţinut

xtreme_dey

Membri
  • Conţinut

    113
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre xtreme_dey

  • Data naşterii 13.12.1986

Despre mine

  • Locatie
    Ploiesti, Prahova
  • Posesor(oare) de
    Honda Cbr929RR Fireblade

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://

Realizarile lui xtreme_dey

  1. Si dintr-un S pot face un N? adica ii pot da jos carena aia din fata si sa-i montez un far?
  2. xtreme_dey

    NEW GUY

    pai tocmai daia am intrat pe forum,sa ma documentez inainte si sa va cer si voua parerile....Rabdare ca nici scoala n-am terminat-o,abia sunt la inceput!
  3. xtreme_dey

    NEW GUY

    Sincer nu prea imi plac naked-urile,dar din pct de vedere tehnic sunt sigur ca face toti banii! Mai multe sugestii,pareri chiar sunt f bine venite! Multumesc :)
  4. xtreme_dey

    NEW GUY

    Multumesc pentru sfaturi!!!You're the best! Acum pana termin scoala (pt cat ''A'') sper sa mai consult piata si sa ma decid si bineinteles o sa tin cont si de parerile voastre! Eu prima oara ma gandeam la bani,adica la faptul ca daca tot investesc atati bani intr-o motocicleta macar sa raman cu ea si sa nu o mai schimb(RSV 1000),pt ca oricum o cumparam in leasing si ramaneam cu o datorie! Aum asfalt uscat sa fie si inca o data multumesc
  5. xtreme_dey

    NEW GUY

    multumesc mult pentru sfaturi,o sa va tin la curent in ceea priveste cariera mea de motorist. Acum sunt dator de o bere:)
  6. xtreme_dey

    NEW GUY

    Multumesc pentru sfat,mai multi mi-au spus acelasi lucru...dar ce zici de varianta cu limitarea de viteza?Pentru ca asa nu mai sunt nevoit sa schimb motocicletele pana ajung la RSV-ul asta care imi place super mult!Plus de asta o cumpar in leasing si iti dai seama ca raman cu o datorie fata de firma cu care inchei contractul! Este vreo diferenta intre fiabilitatea unei motociclete de 600cmc si 1000cmc?
  7. SALUT! Cat se poate de curand o sa incep scoala de soferi pentru categoria ''A''. Intentionez sa-mi achizitionez o mootocicleta noua,iar prima si singura optiune la momentul actual este Aprilia RSV 1000 Factory. Problema este din cate am inteles(nu cunosc inca regulamentul) ca,incepator fiind,nu am voie sa conduc o motoreta cu o putere mai mare decat nu stiu cati caluti! Dar imi doresc cu disperare aceasta motocilcleta,sunt lesinat dupa ea! Va rog sa va exprimati opinia,pareri pro si contra! Sa-mi dati alte variante de motociclete (cu posibilitatea platii in leasing sau rate) sau sa ma indrumati la cineva,care este capabil sa-mi limiteze motocicleta incat sa o pot conduce legal(un pret nu ar strica,asta daca reprezentatnta Aprilia nu este competenta de asa ceva) Va multumesc anticipat si Asfalt uscat!!!
  8. Ce face un tzigan prima oara cand da drumu la un calculator??................................................Cauta in Recycle Bin!
  9. xtreme_dey

    TRUCAJ SAU NU?

    Cum sa ai prietene 180 pe bord la logan....uita-te mai bine,tot 200 ai pe bord!
  10. xtreme_dey

    006.jpg

    CAT DE TARE E POZA ASTA=))....fara suparare:D
  11. Edgji...da-ne bro' un rezultat final,care-i mai buna: RS125 sau MITO??? Tu vorbesti din experienta!
  12. Am vazut astazi un reportaj pe ProTV in care anuntau k nu se plateste taxa de prima inmatriculare pentru motociclete,dar politia nu inscrie vechiculele pe 2 rotzi din incaatzanarea lor! cica taxa asta pt motoare de in jur de 1400 euro! acum sa vdm ce se intampla in continuare!
  13. Aham,ms mult pt informatzii...inca ceva...in Ploiesi se pot inmatricula scuterele la primarie?dak stie cineva sa posteze aici pls! Bafta si cablu intins!
  14. Haidetzi fratilor k sunteti atatia cu scootere inregistrate la primarie...chiar nu se incumeta nimeni sa scrie cateva randuri despre actele necesare?
×
×
  • Creează O Nouă...