Mergi la conţinut

Dark Angel

Membri
 • Conţinut

  37
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  Gamma 250 SS

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. Curse! Curse! Curse!

  OK!!! Multzumesc mult! O sa vad ce o sa fac. Bafta!
 2. Curse! Curse! Curse!

  Am si eu o mica-mare intrebare: Unde gasesc si eu un circuit, un traseu ceva nu doar un drum lung si drept, unde pot sa-mi testez si eu indemanarea si "skill-ul" ?? Sa invat in cazul in care descopar ca nu am indemanare sau "skill"!!! Auzisem de la cineva ca ar exista una in baneasa sau prin otopeni, una privata. Dar sa mor io daca am gasit vreuna!!! Daca ma poate ajuta cineva dau o bere. A...si daca cunoasteti si "entrace fee" (taxa de intrare) ar fii mai bine. Va salut. Bafta!
 3. Politia

  Sunt curios de cate ori v-a oprit politia si de cate ori ati luat amenda pe acest an. Eu va spun sincer ca am fost oprit o singura data si atunci am luat amenda deoarece pasagerul nu avea casca. Tocmai ne duceam sa luam una. Bafta!
 4. Politia

  Haideti oameni !!! Nu ati fost opriti deloc, macar spuneti: Io nu am fost oprit de politie pe acest an. Chiar trebe sa va invat io ca la scoala???
 5. Politia

  Sunt curios de cate ori v-a oprit politia si de cate ori ati luat amenda pe acest an. Eu va spun sincer ca am fost oprit o singura data si atunci am luat amenda deoarece pasagerul nu avea casca. Tocmai ne duceam sa luam una. Bafta!
 6. concurs Concurs moto?

  Sunt sigur ca a zis la ROMEXPO,shi sigur e moto, dar nu shtiu la ce ora. Nu shtie nimeni?
 7. concurs Concurs moto?

  Auzisem de la cineva ca maine se fac curse legale de moto la ROMEXPO. E adevarat???? La ce ora???? Shi unde exact???
 8. La Arc'

  10x shi sa ne vedem cu bine, in 20 zile iese din service:d ne vedm atunci Off topic: se vede avataru'???
 9. Suzuki bandit 600

  Multzumesc mult baietzi!!! Sper sa o rezolv cat mai repede.
 10. Job bine platit

  Dar ai idee cam cate cereri sunt pe zi???? (in 10 ore)
 11. La Arc'

  Mai merge cineva la arc'?? Cand incep intalnirile pe la arc'?? Zice-tzi shi voi o ora, ziua(luni, martzi, mircuri, etc.) Io am moto in reparatzii(doecamdata) dar nu il las sa faca pui acolo.
 12. service Help !

  Salut all, am un suzuki bandit 600 din 96 si am nevoie de mai multe piese, as dori sa aflu un pret al acestor piese daca le cunoaste careva pretul: o pereche amortizoare fata, ax rota fata, pinioane de legatura electromotor - vibrochen, pedala frana si sistem de evacuare (galerie completa). Asfalt uscat Ma intereseaza preturile deoarece vreau sa iau bani de la cineva si nu stiu cat sa iau pt achizitionarea acestor piese. a... shi care din acele piese trebuie sa fie neaparat noi pt ca motorul sa mearga in voia lui 10x
 13. Suzuki bandit 600

  Haidetzi oameni !!!! Sa sara careva.
 14. Cagiva Mito '94

  Super motoru'. Ai cumva o poza a bordului??? Sunt curios cum a ieshit cu leduri albastre. Arata super!!! Sa aiba parte de el. Asfalt uscat
 15. Suzuki bandit 600

  Macar un link ceva unde sa caut eu. Nu shtiu de unde sa incep !
×