Mergi la conţinut

Dark Angel

Membri
 • Conţinut

  37
 • Membru din

 • Ultima vizită

Postări adăugat de Dark Angel


 1. Am si eu o mica-mare intrebare: Unde gasesc si eu un circuit, un traseu ceva nu doar un drum lung si drept, unde pot sa-mi testez si eu indemanarea si "skill-ul" ?? Sa invat in cazul in care descopar ca nu am indemanare sau "skill"!!! Auzisem de la cineva ca ar exista una in baneasa sau prin otopeni, una privata. Dar sa mor io daca am gasit vreuna!!! Daca ma poate ajuta cineva dau o bere. A...si daca cunoasteti si "entrace fee" (taxa de intrare) ar fii mai bine.

  Va salut. Bafta!


 2. Sunt curios de cate ori v-a oprit politia si de cate ori ati luat amenda pe acest an. Eu va spun sincer ca am fost oprit o singura data si atunci am luat amenda deoarece pasagerul nu avea casca. Tocmai ne duceam sa luam una.

  Bafta!


 3. Sunt curios de cate ori v-a oprit politia si de cate ori ati luat amenda pe acest an. Eu va spun sincer ca am fost oprit o singura data si atunci am luat amenda deoarece pasagerul nu avea casca. Tocmai ne duceam sa luam una.

  Bafta!


 4. Salut all, am un suzuki bandit 600 din 96 si am nevoie de mai multe piese, as dori sa aflu un pret al acestor piese daca le cunoaste careva pretul: o pereche amortizoare fata, ax rota fata, pinioane de legatura electromotor - vibrochen, pedala frana si sistem de evacuare (galerie completa).

  Asfalt uscat

  Ma intereseaza preturile deoarece vreau sa iau bani de la cineva si nu stiu cat sa iau pt achizitionarea acestor piese.

  a... shi care din acele piese trebuie sa fie neaparat noi pt ca motorul sa mearga in voia lui

  10x


 5. Salut all, am un suzuki bandit 600 din 96 si am nevoie de mai multe piese, as dori sa aflu un pret al acestor piese daca le cunoaste careva pretul: o pereche amortizoare fata, ax rota fata, pinioane de legatura electromotor - vibrochen, pedala frana si sistem de evacuare (galerie completa). Va multumesc foarte mult!

  Asfalt uscat :beer:

  Ma intereseaza preturile deoarece vreau sa iau bani de la cineva si nu stiu cat sa iau pt achizitionare acestor piese.


 6. Salut all, am un suzuki bandit 600 din 96 si am nevoie de mai multe piese, as dori sa aflu un pret al acestor piese daca le cunoaste careva pretul: o pereche amortizoare fata, ax rota fata, pinioane de legatura electromotor - vibrochen, pedala frana si sistem de evacuare (galerie completa). Va multumesc foarte mult!

  Asfalt uscat :beer:

  Ma intereseaza preturile deoarece vreau sa iau bani de la cineva si nu stiu cat sa iau pt achizitionare acestor piese. ;)

×