Mergi la conţinut

helen

Membri
  • Conţinut

    46
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre helen

  • Data naşterii 28.12.1980

Despre mine

  • Sunt
    Motociclista
  • Locatie
    roma
  • Posesor(oare) de
    kawasaki

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://
  • Yahoo
    elenastit@yahoo.it

Realizarile lui helen

  1. oh hunter mersi pentru sfat , sper sa nu imi porti ghinion , conduc de vreo 3 ani si cred ca ma descurc cat de cat altfel nu o cumparam ca sa merg pe jos . tre sa fac acum cateva descantece casa nu-mi porti ghinion??? stii mai de vreme sau mai tarziu toti o apleaca.
  2. mersi baieti , dar intre timp m-am documentat singura despre hayabusa ........... si nu numai , na ca s ama laud am schimbat si motocicleta .. o mica bestie neagra de 750cc kawasaki z .care imi tine de urat in fiecare zi la munca si inapoi numai bine!
  3. helen

    Romanii Din Italia

    daca imi imaginam unde o sa duca topic-ul asta as fi renuntat sa-l scriu. nu-mi vine sa cred la ce nivel s-a ajuns si ce sunteti in stare sa dati afara din voi. Imi vine sa spun doar :" se vede ca sunteti romani" si nu intentionez sa jicnesc pe nimeni cu fraza asta nici sa ma cred altfel sau sa uit de unde am plecat. topicul evidentia doar o problema si astapta pareri solutii, sugestii, nu sa dam vina de pe unul pe altul pana la punctul de a jicni cu cuvinte urate. zoltan , imi apre rau sa citesc unele cuvinte urate scrise de tine . desi nu te cunosc din post -urile tale care le-am citit mi se parea ca esti o persoana care vede ceva mai departe decat multimea ,.....hai nu mai vorbi urat. baieti sincer imi pre rau. in final vina nu e doar a romanilor sia tiganilor care ne fac de ras ci si a celor care nu ii intereseaza si nu au legi si organizatii in stare sa nu permita sa ceva. omul prin natura sa nu are limite si restrictii si and acestea nu ii vin impuse nu are un "indrumator "declinul este garantat. cred ca nu mai are nici un sens sa continuam cu postarile.
  4. helen

    Romanii Din Italia

    roockie hai sa fim seriosi , nu toti cei ce fura sau fac rele ne ( se ) dac de ras sunt tigani, sau fara studii, mai sunt si romanii , smecherii de cartier, cei de la cucuietii de sub deal care nu aau iesit niciodata din satul lor, ( si eu sunt de la tara deci nu o spun ca discriminare ) si cei in stare sa fure banii din conturi sau sa cloneze carti de credit si nu mi s-ar parea analfabeti cer care sutn in stare sa faca asta.hai nu mai fi tiganofob.
  5. helen

    Romanii Din Italia

    veniti la roma ca aici e inca vreme buna pentru plimbari cu motocicleta. nici nu stiu ce sa mai zic........pacat ca nu ati vazut cateva seri in urma pe un program italian, replicile lui tariceanu si a politicilor italieni . si mai ales a catorva romani care nu stiu cum au ajuns in emisiune si uite doamne au uitat peste noapte de unde plecau si se simteau tare culti , educati si orice altfel fata de tigani ,cand de fapt abia reuseau s alege 2 vorbe. mi-a placut tariceanu.....a mers cu capul sus aparand romanii si spunand ca e dezamagit de replicile politicienilor italieni care deja visau la o expulzare in masa ecc. oricum tiganii pe acte care au e scris cetatenie roman.... ca noi vrem sau nu, si in parte sunt deacord cu andrei RN ii avem si gata . oricum romania duce mare lipsa de politici sociale si de integrare , nu numai pentru tigani dar si pentru romani.si poate ar fi cazul sa faca si cateva proiecte de felul asta prin parlament nu credeti???
  6. helen

    Romanii Din Italia

    scuze icv 45 , nu ma prea impac cu tehnologia si din greseala am postat replica ta , cand de fapt intentionam altceva. imi pare rau ca topicul a luat directia unei dispute intre replici , am zis , nu am zis, ecc problema raman romanii si tiganii din cauza carora s-a ajuns unde s-a ajuns.
  7. helen

    Romanii Din Italia

    parerile le vad destul de impartite, e drept ca romanii si tiganii cred ca le-a cazut cerul pe ei cand merg intr-o tara civilizata, personal am vazut si cunosc romani veniti sa-si caute de munca care stau in baraci ca s a nu plateasca chirie, mananca la caritas-uri ( centre pentru saraci)sa nu cheltuie bani se imbraca cu ce gasesc pe la tomberoane , in timp ce in romania construiesc o vila cu 3 etaje si copii la scoala se manadresc cu tata in italia. ne facem de ras pe unde mergem pentru ca am fost invatati sa fin tinuti in frau de comunisti si mereu sa stim ca nu avem voie asta sau ailalta dar in momentul in care restrictiile au disparut si se face apel la bunul simt , nu il avem si ni se pare ca orice avem voie.Daca in romania furi si te prinde ai 3 ani de inchisoare in italia a doua zi iesi , tiganii si romanii azi i-au dus la comisariat pentru ca furau in metrou maine ii gasesti in autobuz cu mana in buzubar, ca sa nu mai vorbim de romanii care duminica dimineata la ora opt deja sunt beti in jurul marilor gari iar dupaamiaza cand se hotarasc sa plece pa trei carari , lasa sticle si coji de seminte in urma lor de pe o plantatie intreaga de floarea soarelui. cine zicea ca nu se aude nimic in italia???? toatre ziarele si posturile tv vrbesc despre asta iar lumea ae usor influentabila. oricum spuneam ca au fort atacati din nefericire romani care nu aveau nimic de-a face cu tiganii dsau cu cele intamplate. in final mai sunt si procentajul ala mic de persoane care duc aici o viata normala, care indiferent de unde ar fi mers ar fi facut la fel, oricum legislatia italiana tuteleaza mult tiganii, si puturosii, si pune bete in roate oamenilor cinstiti care nu vor altceva decat prin munca cinstita sa-si castige existenta.
  8. mai , motociclisti din romania ce parere au despre ultimele scandaluri din italia, in legatura cu romanii, si rromi care fac de toate???? personal ma atinge problema si e destul de greu, se respira un aer greu pe strada si peste tot nu se vorbeste decat despre cat de rai si delicventi sunt romanii, ba chiar unii au fost atacati propriu de asazisi patrioti italieni. dar ultimul scandal a fost doar picatura care a umpluti paharul,???? sau ma intreb daca doamna, dumnezeu s a o ierte care a murit , daca nu ar fi fost nevasta capitanului de marina , viitor amiral toate astea s-ar fi intamplat ???? voi ce credeti?? , ca roman ma simt discriminat si toate atacurile au inceput din ianuarie odata cu intrarea romaniei in ue
  9. Nu stiu cum acceptati inegalitatea?????? mah niciodata nu am sustinut-o . cum sa fie o egalitate?? ar fi ofensator la adresa noastra ,a doamnelor sia domnisoarelor data viitoare cand mai treci prin roma , te sfidez la un tur cu motocicleta sa vad cat de cocos esti imi imaginez ca pe salahhe ai vrut s-o topesti cu asa un compliment de sa-i cada coada de sirena , daca e asa de barbata um spui sper sa nu se lase magulita. salahhe ----nimic personal cu tine ... in sfarsit am inteles ca esti o ea si nu el
  10. mai andrei da ce barbat hotarat esti!!la voi in cuplu canta cocosu deci mai nu sunt blonda dar nu intelegeam pentru ca in orasul unde locuiesc motociclistele sunt putine dar destul de apreciate , la semafor nu te injura nimeni din contra ti se fac complimente iar in pub avem un tratament special, adica o reducere , evident in cele in care se intalnesc motociclistii ca sa nu mai vorbim de magazinele de specialitate in care daca faci parte din grupul "motocicliste.net"ai reducere la preturi. motociclistii pe care ii cunosc intodeauna sunt dispobili pentu orice problema legata de motocicleta, reparatii , modificari.ecc chiar zilele trecute citeam un topic unde un tip povestea ceva de genul , injuraturi la semafor , lume care nu te lasa sa treci ecc , mi se pare ciudat tare... apoi in trafic , ma descurc destul de bine dupa 4 ani de naveta zilnica prin roma
  11. mai andrei pe mine nu ma duce mintea prea mult si nu imi dau seama de ce ??? poate ma ajuti sa inteleg! oricum idea pelcase de la faptul ca e destul de nasol sa fii motociclist, si mai ales motociclista si sa nu ai un partener care iti impartaseste pasiunea, si mai grav care nu conduce si trebuie mereu cand iesi sa-l car in spate.
  12. ah pai ce crezi ca doar o singura data l'am carat pe domnu' in spianre .......doar ca m-am c'am saturat de la o vreme. vezi sa fii singur motociclist e mai usor decat sa fii singura motociclista.........
  13. nu mai vrei drumuri lungi pe motor??? nici nu stii ce pierzi. am inteles ca esti destul de inalt deci parerea mea cauta o motocicleta pe care sa nu stai intr-o pozitie incomoda e destul de important pentru drum lung. iti recomand un 500- 600 cilindrata, de alea mici in cateva luni o sa te prictisesti deja. au am facut o vacanza de 3000 km in 3 saptamani cu un GS 500F sia fost ok in ciuda bagajelor multe agatate pe ea , experienta mea de aproape 1 an doar . consuma si putin cu un plin 16 litri la drum lung o medie de 120 km/ ora ( am testat-o pana la 180 km/ora)am facut 360.deci ti-o recoman din toata inima si nu te speria daca are carene laterale nu e mai greu de condus decat o naked. apropo daca te intereseaza ma gandesc sa o vand!!
  14. nu mai vrei drumuri lungi pe motor??? nici nu stii ce pierzi. am inteles ca esti destul de inalt deci parerea mea cauta o motocicleta pe care sa nu stai intr-o pozitie incomoda e destul de important pentru drum lung. iti recomand un 500- 600 cilindrata, de alea mici in cateva luni o sa te prictisesti deja. au am facut o vacanza de 3000 km in 3 saptamani cu un GS 500F sia fost ok in ciuda bagajelor multe agatate pe ea , experienta mea de aproape 1 an doar . consuma si putin cu un plin 16 litri la drum lung o medie de 120 km/ ora ( am testat-o pana la 180 km/ora)am facut 360.deci ti-o recoman din toata inima si nu te speria daca are carene laterale nu e mai greu de condus decat o naked. apropo daca te intereseaza ma gandesc sa o vand!!
×
×
  • Creează O Nouă...