Mergi la conţinut

andreim

Membri
 • Conţinut

  53
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  43m 23s

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  suzuki v-strom, ccm 404 sumo

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. Service-ul Wolfmoto angajeaza mecanic moto cu norma intreaga, program de lucru normal. Oferim un mediu de lucru prietenos, intr-o echipa tanara, cu posibilitati reale de avansare profesionala si un pachet salarial atractiv. Cerinte: cunostinte solide de mecanica moto , atat teoretic cat si practic, experienta anterioara in repararea si intretinerea motocicletelor, cunostinte minime de limba engleza si operarea unui computer . O diploma de studii in domeniul tehnic nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. Locul de munca: service-ul Wolfmoto din str Tipografilor, Bucuresti. Asteptam CV-urile dvs pe adresa de mail contact@wolfmoto.ro Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon: 0755 961 230; 0733 627 147.
 2. programul MC Trust party 2004

  Imi pare infantil sa se faca remarci cu adresa personala ca raspuns la afirmatii obiective, generale, fara a viza un individ anume. Dar, si asa, veniti mai romanilor la Iasi, Bucuresti si ce-o mai fi.Stam de vorba face to face, poat ne paruim, dar poate ne intovarasim la bere. In Capitala o sa va indolieze baietii cu hoarde de R1, ZX10, Blade-uri, Warior, V-rod, 999 si ce mai sunt, toate 2004, sa va treaca impresiile ca v-ar fi venit motoare "grele" la intalnire. Sa redefiniti concepul de 'coaja'.
 3. programul MC Trust party 2004

  Cine se scuza....se acuza. Faptul ca in discutiile de pe aici au aparut lucruri de genul bataie, taiat furtun de frana, membri unor cluburi prietene poftiti sa plece, amenintari........e limpede si pentru orice neavizat ca la intrunirea de la Timisoara au scartait treburile. De la Bucuresti la Timisoara si retur, cu mici abateri prin munti, am facut 1400 km, in sa, cat se poate de linistit. Parca, totusi, depre asta e vorba......
 4. programul MC Trust party 2004

  Domnilor, intalnirea de la Timisoara a fost o mare varza...... Ca de obicei......pe "PRO-BIKE"....isi dau cu parerea si cei care nu prea i-am vazut pe acolo..... Sa revin la subiect.....programul-afisat pompos prin tot orasul....promitea marea cu sarea......realitatea insa a fost alta: 1. 200.000 intrarea...cel mai scump din acest an......acceptabil daca nu ar fi fost alte deranjuri. Cei fara motociclete (gura casca) puteau intra linistiti, fara plata, pe la terasa din marginea locatiei. 2. dusuri.....unde ati vazut mai tata apa calda? Poate de la soare......acceptabil, oricum. 3. wc-uri.....deranj total....inacceptabil. 4. preturi....bere ok, ca peste tot. HALEU.....un hamburger sau chestia aia numita plescovita, in centrul orasului era 25 mii....la intalnire 60.....exagerat. tigari-40.000!!!!-ilegal domnilor-furaciune pe fata....pana si in cel mai tare club dn Bucuresti tigarile costa cat la taraba- e ordonanta de guvern. 5. Impresionanti baietii de la Trust-Germania, dar doar ca aparitie statica. 6. Obiceiul de a veni la intalniri cu super-choperre in remorca imi aminteste de vedeta litoralului-FIZZ. 7. trei-patru probe -concursuri amarate, cu o mana de spectatori....subtire, foarte subtire....maestrul PEPE a mai salvat situatia. 8. vineri, peste ora 23, plimbandu-ne usurel prin campus cu prietenele in spate(cu tobe, nu motoare comuniste) am fost opriti de indivizi cu aspect si apucaturi de bodyguarzi- liniste, copii mici,blocuri aproape, etc. Unii au fost amenintati ca li se vor lua cheile de contact. Pai daca era pe asa, sa mergem taica la Sovata, la bai, la sanatorii......... 9. discutiile cu unii dintre organizatori au luat o turnura atat de neplacut cunoscuta din cartierele marginase din Bucuresti....semecherii de cartier si restul.......un baiat de la Iasi a fost imbrancit pe motiv ca filma... Deci: sambata dimineata...tovarasii de la Silver Pistons, Iasi si Bucuresti....valea spre locuri mai prietenoase....Subsemnatul si care mai erau din Bucuresti....am rezistat pana sambata dupa-amiaza. P.S. Domnii Baiazid si Demostene....nu pot carcoti prea mult....erau cu sarcini de serviciu. In concluzie...dezmagire totala....anul trecut Road Patrol au fost mult mai adevarati.
×