Mergi la conţinut
pemotoare.ro

Șaua Touring – Soluția Saddlemen Pentru Turele Lungi

Recommended Posts

Saddlemen a lansat o nouă șa touring pentru motocicletele din gama Adventure Touring, bazată pe deja popularul model Adventure Track.

Știm foarte bine ce înseamnă să mergi sute de km într-o călătorie și să iei pauză doar când trebuie să alimentezi. Multe motociclete n-au în dotarea de serie o șa care să aibă grijă de fundul tău în astfel de situații, așadar soluția ar fi o șa aftermarket. <!–more–>

O astfel de propunere au cei de la Saddlemen. Șaua are în compoziție gel (Saddlegel – un patent Saddlemen), spumă cu densitate progesivă și rezistă la ploi și frig.

Cei de la Saddlemen spun că șaua lor este mai lată în zonele unde un rider ar sta petru o călătorie lungă, iar partea frontală este astfel construită încât picioarele tale să atingă mai ușor pământul. În plus, zic ei, șaua a fost modificată astfel încât să prevină alunecarea nedorită către rezervor.

Șaua Saddelmen Adventure Tour poate fi cumpărată în mai multe variante, în funcție de model și preferințe: dintr-o singură bucată, din două bucăți sau pentru o singură persoană.

Totodată, are puncte de ancorare pentru genți și alte accesorii touring. Desigur, ei recomandă soluția lor: Adventure Pack.

Preț: 450$-550$

Mai multe, pe www.saddlemen.com

click-1-300x225.jpg continue reading

Citeste articolul intreg

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Uite-aci sa eftina: http://www.pro-bike....ez-scaune-moto/

Adica: iti demontezi vechitura, sau scandura de pe motor, si o trimiti la domnu de mai sus, ii spui ce vrei si se rezolva cu o fractie din pretul firmei consacrate, in plus ai optiunea (NUMAI LA PROBIKE FORUM!!!) sa ii intrebi pe colegi daca sunt multumiti de serviciile prestate de ... domnu de mai sus...

Simplu! Eu asa as face inainte de a tipa 400 de dolari, euro, lire pe o sezatoare "touring."

Apoi cred ca inainte de a le face renume unor firme de renume care chiar nu ne ajuta cu nimic decat ca-si fac un ban pe carca noastra, putem sa-i facem un bine omului din propria ograda si peste zece ani cand are el propriul brand, sa spun... he-he, ma bucur pt Jelu asta ba, i-am dat o mana de ajutor in zilele lui de inceput, iar aku s-o facu baiet mare!!!

Eu asa as aborda jurnalismul (autohton si atipic), nu uzata metoda prosport care este artificiala si imita ce se face prin alte parti vrei sa fi cool dar....

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×