alex dam 1 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 Salut fratilor, De curand mia fost furata motociclteta.O sa fiu direct pe subiect daca se poate sa ma ajutati cu cat se poate sa imi donati niste bani pt. a imi cumpara alata este toata viata mea mersul pe doua roti va rog din tot sufletul suma max pe care as dori sa o strang rste 3000 euro daca se poate Va multumesc Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andraR 69 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 La munca , nu la intins mana Si poate mai dai si pe la scoala. Huo ! 4 idd, Aferim, petre666 şi 1 other reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dracushorul 3 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 imi pare rau ca ti s-a furat mobra dar frate frate, branza e pe bani Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
comunistu 76 5 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 Va salut si eu, La initiativa fratelui motociclist nu m-am gandit sincer,asa ca voi profita din plin de acest post pentru a lansa si eu o rugaminte mare:daca se poate sa ma ajutati cu ce puteti si cu cat va lasa inima"Oameni Buni",ca sa-mi pot lua si eu o motocicleta pt, ca nu mai am de 5 ani de cand am vandut-o pe ultima din mare lipsa de bani.Mentionez tot pe aceasta cale ca sunt somer de 6 luni de zile (m-a lovit rau criza)si nu imi pot permite o motocicleta din bugetul meu si asa foarte sarac. Va multumesc si va urez traditionalul:God Bless You All!!!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dracushorul 3 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 ai uitat sa scrii contul, unde iti depunem banii? 1 Blach h3art reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
comunistu 76 5 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 Cine Eu??? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dracushorul 3 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 tu, el... toata lumea poate intra Becali pe felie si va da ceva de paste acum :) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
comunistu 76 5 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 Nu intra ca merge la muntele Athos. Oricum este incredibil (lasand deoparte gluma) ce pot sa scorneasca unii pt. a cersi bani. Vorba aceea "Mana intinsa care nu spune o poveste nu capata nimic". Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ady_R 1 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 :)) Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dracushorul 3 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 pai a spus povestea dar scurta... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Lulu 1 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 Iti donez 20 de roni sa-ti cumperi un manual de gramatica, clasa a II-a, ok? 1 andraR reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
alex dam 1 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 mah fratii mei nu fac bahula stiu ca ii extrem de rusinos ceea ce fac si da imi este rusine stiu ca la munca si nu la intinsu mainii dar nu il aveam numai de o luna era proaspat si de aceea am facut apel la voi poate ma ajutati cu cat puteti si povestea sta in felul urmator lam parcat in spate la un bloc ca mam dus seara in club si cand vin inapoi asta fiind pe la 3 dimineata nu il mai gasesc am sunat peste tot nimeni nu stie nimica cum o disparut asa nu stiu am sa postez si contul cat mai repede posbil dar odata vroiam sa stiu daca se poate ajuta in astefel de cazuri Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Claudiu Claudeel 2 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 Cine ii da bani de ulei si filtru¿??? Lasand gluma la o parte este naspa ce ti s-a intamplat, dar nu cred ca o sa intample "minunea" asta, eu cand am vrut mobra i-am luat si inelu' de logodna lu' nevastamea si l-am vandut (ce nenorocit ), asa este cand nu iti ajunge, te sacrifici din toate partile, asa ca nu o sa iti dea nimeni bani dsa iti iei mobra. Bafta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Marian69 5 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 Salve ALEX! Daca aveai o problema de sanatate (FERESCA DUMNEZEU) era altceva, dar la ce spui tu sa te ajutam este cam aiurea! Sper din tot sufletul sa gasesti mobra! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
SKINNY 27 Adaugat pe 26 Aprilie, 2013 mah fratii mei nu fac bahula stiu ca ii extrem de rusinos ceea ce fac si da imi este rusine stiu ca la munca si nu la intinsu mainii dar nu il aveam numai de o luna era proaspat si de aceea am facut apel la voi poate ma ajutati cu cat puteti si povestea sta in felul urmator lam parcat in spate la un bloc ca mam dus seara in club si cand vin inapoi asta fiind pe la 3 dimineata nu il mai gasesc am sunat peste tot nimeni nu stie nimica cum o disparut asa nu stiu am sa postez si contul cat mai repede posbil dar odata vroiam sa stiu daca se poate ajuta in astefel de cazuri penibiiiiil! cum sa cersesti asa frate? si cum sa lasi asa motoru ca sa te duci in club? eu te sfatuiesc sa renunti si la milogeala si la motociclism Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
zu1u 39 Adaugat pe 27 Aprilie, 2013 vere, tu ti-ai facut ieri contul ca sa raportezi furtul motorului sau ca sa cersesti? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Laurentiu Proca 0 Adaugat pe 28 Septembrie, 2013 Nu stiu de ce imi este mai scarba!? De cum a scris, sau de individ... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Penetru 263 Adaugat pe 29 Septembrie, 2013 Adaugat 26 April 2013 - 02:52 PM Tocmai se calmase, nu-l mai zgândări. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
andizx6r 1 Adaugat pe 29 Septembrie, 2013 Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
COObra 20 Adaugat pe 3 Octombrie, 2013 baeti....vreau sami eau si io minusi de earna. care bagi bani? $$$$$$$$$$$$$ alpainstars 1 Laurentiu Proca reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
bonygy 4 Adaugat pe 11 Octombrie, 2013 sa o strang rste 3000 euro daca se poate He... he... Eu ma chinui sa strang bani sa imi iau motor, poate la anul pe vremea asta o sa reusesc sa am 2.000, din care sa iau si motor si echipament si sa imi mai ramana si pentru taxele de inmatriculare, dar nu... tu vrei peste 3.000! Nu crezi ca sari calu'? Dar de club mai apoi, de unde vei avea bani? Apropo... vezi ca la OrangeCountyChoppers mai fac astia motoare in scop umanitar, vezi poate te ajuta ei... milogeste-te la ei, poate faci rost de una nu de 3.000 ci de cel putin 100.000 si atunci vei putea sa rupi cluburile... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Delo Gasqui 43 Adaugat pe 13 Martie, 2014 Bah! io (si altii) imi dau ou in ou sa am bani de o mobra de £650 si sa-mi platesc asigurarea lunara care ma rupe in portofel ,si asta cere €3000 de la noi! Aroganta nu are limite! dar o mobra de €5-600 ce are? tre sa fie doar de dupa 2000? ca daca vrei sa ne explici ca vrei model nou ca sa poti face asigurare Casco,sunt sigur ca nu iti permiti!. de multe ori,ma intreb ce se intampla in tara aia! unii doresc sa fie motocilisti sau vitrine de magazine? Pe aici,foarte multi au d-astea noi.si mi-e mila de ei.si,nu primesc atata atentie cat primesc io in trafic. dar,unii in Romania,am observat anul trecut:"ce Bah! ala are motor din 2003!" mare actiune!!! parca se astupa gropila in fata lui si se ridica saltele laterale cand o sa cada ca ursul! pana iti trimitem noi 3000 ieuroni,pune mana pe lopata.altfel faci celulita,fara activitate. si stii,lopata poate fi ca o aventura.iti da adrealina. daca nu iti da nimeni de munca,fa niste transee in jurul blocului. iti pregatesti parcarea pt viitoarea mobra! Sa fii iubit! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri