Mergi la conţinut
green.kecske

Prototip Revoluţionar De Motocicletă Pentru Motocros

Recommended Posts

Un nou prototip de motocicletă, apărut de curând, arată unde s-a ajuns şi în acest domeniu din punct de vedere tehnic. Skycraft este o motocicletă unică în lume, construită din materiale care o fac extrem de uşoară şi performantă.
 
post-41220-0-80839200-1383604993_thumb.j
 
Această motocicleta este destinată curselor de motocros şi promite să împingă limitele acestui sport la un alt nivel. Ea are un cadru din fibră de carbon şi a fost construită special pentru competiţiile de motocros din Australia, de către compania Triple Eight Race Engineering, din această ţară.
 
Aceştia nu au modificat o motocicletă existentă, ci au pornit de la zero cu acest concept revoluţionar. Combustibilul folosit de Skycraft este stocat în cadrul din fibră de carbon, totul pentru a reduce din greutatea motocicletei.
 
Şuruburile folosite, precum şi axurile şi amortizoarele, sunt construite din titan. Greutatea ei este de doar 75 de kilograme, ea fiind în medie cu 25% mai uşoară decât o asemenea motocicletă folosită în cursele de motocros.
 
Această motocicletă permite concurenţilor executarea unor exerciţii aeriene complexe. Skycraft nu va fi disponibilă pe piaţă, fiind construită în câteva exemplare, destinate competiţiilor.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×