bikeshop 51 Adaugat pe 3 Ianuarie, 2014 Tot ce se vede in poza la 100 euro. Piesele sunt originale si in stare foarte buna de functionare, trimit oriunde in tara. 0761326424 Timisoara - chiloasa cu capac - axuri cu came - vibrochen - ambreaj complet + inca unul incomplet - intinzator lant distributie - lant distributie - patine lant distributie - cutie de viteze completa - etrier frana spate - comenzi dreapta - senzor cric lateral - pedala schimbator viteze - buson rezervor cu cheie - suport baterie - scut motor - suport topcase - capac pinion motor - aparatori amortizoare fata - cablaj instalatie cu releu semnalizare Attached Thumbnails Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dan Popescu 7 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2014 te rog pastreaza tot pentru mine. Imi trebuiesc neaparat cateva repere din acest lot. spune-mi cum sa trimit banii, mi-ar fi de mare ajutor un cont al tau (sau al cuiva apropiat btie) la ING. Sau alte variante. Vedem apoi cu trimisul pieselor. Da-mi detaliilepe PM. Multumesc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Dan Popescu 7 Adaugat pe 7 Ianuarie, 2014 multumesc, a sosit pachetul. O sa-l verific la intoarcerea in tara. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri