bikeshop 51 Adaugat pe 4 Ianuarie, 2014 Yamaha Vmax 1200cc Model americac 2WE din 1996 Scoate la 7500RPM 140 cai si un cuplu de 118Nm Din 4 cilindri in V supralimentati cu un V-Boost Transmisie pe cardan cu 5 viteze, 160m/h ~266km/h 26.000 mile ~41.500km Pret: 5.ooo€ 0043 664 88 05 01 (Vlad) socaricivlad@yahoo.com Mofificari/reconditionari cost total cam 2.500-3.000€: Cauciucuri fata / spate Metzeler Marathon noi, spate modificat pe 170 Rulmenti roata fata /spate / jug / bascula noi Placute frana fata HH sinter noi, spate standard dar tot aproape noi Furtune racing noi frana fata, ambreaj si frana spate + lichid frana Furca reconditionata pt cerintele tehnice 2012 cu arcuri Racetech, valve flux ulei Gold Valve Racetech Semeringuri si ulei furca schimbate acum cu reconditionarea furcii in Aprilie 2012 Filtru aer K&N nou Schimbate toate garniturile, cap cilindru, pompa racire/ulei, presepupa, ambreaj/generator etc Reconditionate carburatoarele, valve, plutitoare ventile garnituri etc sincronizate Ulei motor si filtru schimbat Aprilie 2012 Bujii NGK iridium Sa pilot si pasager reconditionate Culoare initiala neagra, motocicleta a fost insa colantata Colantarea facuta din motive optice, vopseaua nu are defacte dar e imbatranita si mi-a fost lene Bateria este schimbata cu una de server pt ca nu exista baterie moto care sa faca fata. Am si bateria standard Varta. Toate lucrarile facute la service ITP si asigurare facute in Aprilie 2012 Motorul a fost tinut in garaj. Trebuie sa o vand fiindca stau foarte putin in tara si nu am cum sa o iau cu mine. Asadar platesc 150RON/luna astazi sa ma dau cu ea doar de Paste, Craciun si alte sarbatori. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri