kty_racing 1 Adaugat pe 10 Ianuarie, 2014 nerulata in tara import Germania . se pot scoate 3 randuri numere rosii ideala masina iarna pregatita cu anvelope iarna f bune . taxa mediu - 600 euro Cu depreciere aceasta se poate micsora considerabil . Euro 2 pret 1500 euro id mess kty_racing tel 0722350439 sunt interesat de motociclete in stare buna , ce nu necesita reparatii si investitii , gen Ducati Monster , sau poate orice altceva . astept oferte si pe mail kty_racing@yahoo.com Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dorrian 0 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2014 Salut,am aceasta motoreta,te intereseaza? Am nevoie urgent de o masina Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kty_racing 1 Adaugat pe 24 Ianuarie, 2014 nu vrea nimeni sa scape de un motor , in plina iarna ? :) up........... Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
dorrian 0 Adaugat pe 30 Ianuarie, 2014 nu vrea nimeni sa scape de un motor , in plina iarna ? :) up........... salut,ai dat golful? da mi golful pe motocicleta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kty_racing 1 Adaugat pe 11 Februarie, 2014 da , Golful 4 s-a dat Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kty_racing 1 Adaugat pe 17 Februarie, 2014 Astept oferte , sunt dispus sa platesc si o mica diferenta , pentru ceva ce merita . Astazi am scos primul set de nr rosii al masinii . se mai pot scoate inca 2 seturi , deci se poate circula cu ea pana la jumatatea lunii mai . Apoi se poate inmatricula in Ro sau Bg . Absolut toate actele necesare sunt disponibile Astep oferte pe email kty_racing@yahoo.com , indiferent cum ar fi ele . Rog doar pe mail ofertele . Ms Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
kty_racing 1 Adaugat pe 23 Februarie, 2014 Vanduta . se poate inchide . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri