Ali G 30 Adaugat pe 13 Ianuarie, 2014 Model : CBR 600 RR An de Fabricatie : 2008 Data Fabricatie: 28.07.2008. Prima inmatriculare :2009 Km :aproximativ 13 000 Culoare : Negru cu Gri Alte elemente - evacuare carbon Two Brothers - mansoane, semnale, leviere/ manete, suport numar etc : RIZOMA - capac monopost - parbriz Puig - Xenon Motocicleta a fost cumparata noua in anul 2009, nu a fost cazuta niciodata, motocicleta fiind folosita ocazional, are cauciucuri Michelin Pilot Power 3 schimbate in vara si rulate maxim 100km, placute de frana noi, revizia facuta tot in vara. Mentionez faptul ca motocicleta este intretinuta exemplar si se afla intr-o stare tehnica si estetica ireprosabila, suporta orice fel de test posibil si imposibil, atata timp cat aceste teste/verificari sunt facute intr-un service de bun simt si nu la coltul strazii. Am sa postez si niste poze, dar diseara cand ajung acasa. Pret FIX :5000 Euro PS : Motocicleta este a unui prieten foarte bun si din lipsa de timp m-a rugat pe mine sa postez anuntul. Cunosc motocicleta de cand a fost cumparata si pot garanta pentru starea motocicletei. Motocicleta se poate vedea oricand in Mogosoaia . Am uitat sa precizez faptul ca motocicleta dispune de factura de achizitie (InterMotorcycle), facturi la toate elementele schimbate, piesele stock = doua stander-e . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ali G 30 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2014 Nu vrea nimeni o motoreta buna ? Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nae honda 17 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2014 Lumea vrea din Italia sau Germania dalea rupte si tavalite pe la 2500-3000euro si daca se poate si cu plinul facut. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ali G 30 Adaugat pe 23 Ianuarie, 2014 Lumea vrea din Italia sau Germania dalea rupte si tavalite pe la 2500-3000euro si daca se poate si cu plinul facut. Nu se pune problema de asa ceva aici =) Pentru cine este interesat pot oferi seria cadrului sa verifice la Honda . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
nae honda 17 Adaugat pe 25 Ianuarie, 2014 Eu te-am inteles dar clientul este in cautare de ,,SUPEROFERTE'' Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Ali G 30 Adaugat pe 25 Ianuarie, 2014 Dupa cum vad eu ... cred ca nici "SUPERTOFERTE" nu se mai cauta Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri