Mergi la conţinut
green.kecske

Lipsa Zăpezii Amână Predeal Snowmobile 1 Winter Cup

Recommended Posts

Lipsa zăpezii i-a determinat pe organizatorii Predeal Snowmobile 1 Winter Cup să amâne competiţia programată pentru 24 – 26 ianuarie.

 

post-41220-0-04661500-1389628483_thumb.j

 

În acest moment se poate schia în condiţii dificile pe pârtia Clăbucet, imposibile însă pentru  Prologul la care zeci de snowmobile vor răscoli zăpada, întrecându-se într-o probă foarte asemănătoare curselor de motocross. În Munţii Baiului, locul în care pentru două zile sportivi din şapte ţări sunt aşteptaţi să se întreacă pe un traseu de 180 de kilometri, zăpada lipseşte.

 

post-41220-0-36365800-1389628485_thumb.j

 

"Chiar dacă ar ninge acum şi s-ar depune un strat de jumătate de metru, acest lucru tot nu este suficient, căci lipseşte stratul de bază iar piloţii si-ar distruge snowmobile", spune Cipran Popescu, din partea Dual Racing Team.

 

"Sperăm ca până la sfârşitul lunii februarie să avem condiţii optime pentru Predeal Snowmobile 1 Winter Cup, noi suntem pregătiţi, însă singurul lucru care lipseşte este chiar zăpada. Vom reveni cu data la care vom reprograma competiţia şi cu noi detalii", a mai adăugat organizatorul.

 

Articol preluat de aici.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×