Mergi la conţinut

Arhivat

Acest topic este acum arhivat şi este închis viitoarelor răspunsuri.

bikeshop

vand Yamaha Fj 1200

Recommended Posts

Postez aici datorita unei intamplari nefericite a unui tinar care in urma unui accident auto este nevoit sa isi vanda "visul" pe doua roti.

Datorita evenimentului mai sus mentionat , accident, spitale, tratamente...etc, proiectul lui de a reconditiona si utiliza "vaporul", pe care am sa il prezint a picat, fondurile si asa destul de reduse au fost directionate din nefericire spre partea de sanatate...

Ca sa concluzionez, SE VINDE motocicleta XJ 1200 -'90 , conform cu imaginile( este oarecum abandonata acum), inmatriculata , acte in regula (este proprietarul ei) ITP 2014, asigurare expirata.

Pretul...(de parca mai conteaza ...ar fi ideal sa isi poata recupera macar o parte din banii pe care i-a cheltuit el cu ea) in jurul a 850 euro (sigur discutabil)

Motocicleta cere multe sunt convins de asta , dar exista baza de lucru foarte buna,  a fost lasata pe dreapta in urma cu mai multe luni dupa o escapada la mare impreuna cu mai multi amici, urmata de nefericitul accident auto din care,  pasager fiind pe "locul mortului"a iesit cel mai "sifonat".

Pentru cei interesati,  telefonul la care il puteti gasi la ore onorabile, deoarece este in mare parte din zi supus diverselor proceduri este :0767717034 ..Dragos   (singura cale de contactare dealtfel deoarece nu dispuneDSCF4983.JPG de conexiune de internet)

 

DSCF4982.JPG

 

DSCF4989.JPG

 

DSCF4986.JPG

 

Motocicleta se afla la casa bunicilor lui, in apropierea de Urziceni , Ialomita.

Pentru eventuale alte detalii si relatii il puteti suna si va va raspunde la orice intrebare franc si la obiect dupa cum il stiu eu.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×