bikeshop 51 Adaugat pe 26 Ianuarie, 2014 Salutare ! Imi vand echipamentul dupa cum urmeaza - Geaca Icon Accelerant Perforated - piele de vaca 1.1-1.4 mm grosime, mesada detasabila, perforata fata+spate. Protectii coate soft, spate soft + cocoasa titan,protectii umeri titan,aerisiri umeri, buzunare interioare etc. Stare foarte buna, la fiecare sfarsit de sezon am curatat`o minutios si am tratat`o cu crema pentru piele. Marimea M - eu am 1.74 si 72 kg si sta aproape perfect pe mine. Vine si la cineva putin mai suplu. Pret 700 ron. Pantaloni Streetfighter (cred) - marimea 48 - stau bine pe mine insa nu perfect. Se potrivesc si cuiva putin mai plinut (pana in 80kg si 1.80). Sunt din piele+piele intoarsa, protecii soft genunchi,(sunt foarte groase totusi) si aerisiri. Sunt grosuti , ii poti purta toamna numai bine. Pret 300 ron. Geaca Arai RX7 Corsair McCoy - marimea M - stare foarte buna. interior curat, foarte ingrijit. Are 2 ciupituri casca - una de la fostul proprietar, una de la mine (am scapat`o). E destul de usurica, izolata foarte bine (fata de fosta mea casca caberg), si cel mai important - foarte comfortabila. Viziera e in stare buna cu zgarieturi superficiale. Pret 700 ron. Cizme Sidi - (nu stiu modelul) - le`am purtat un singur sezon,sunt ca noi, nu cred ca au semne de uzura. Marime 41. (au ramas murdare de sezonul trecut, scuze !). Pret 300 ron. Ghete XXXX ( nu stiu numele!) - din piele - marimea 42 (eu port 41 si ma simt foarte bine in ele, nu imi sunt largi) - Are cateva defecte estetice, sterse pe interior de la scarite. In rest nu sunt descusute, rupte etc. Talpa arata foarte bine. Sunt impermeabile. Le`am folosit pentru plimbari de oras si am fost foarte multumit de ele. Vara nu ti`e cald, iarna nu ti`e frig si sunt foarte comfortabile si usoare. Parerea mea e ca sunt niste ghete perfecte pentru imbracaminte lejera. Pret 200 ron. Manusi din piele Vanucci - piele, impermeabile, cu captuseala. Primavara si toamna sunt perfecte, vara putin cam incomode din cauza captuselii si transpiri. Eu m`am obisnuit pentru mine nu a fost o problema. Stare buna. Piele uzata foarte putin. Am uitat sa le fac poze. Pentru cei interesati pot trimite imediat pe mail. Pret 100 ron. Pentru alte intrebari stau la dispozitie. Multumesc ! Attached Thumbnails Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri