Mergi la conţinut
green.kecske

Va Fi 2014 Sezonul Lui Valentino Rossi?

Recommended Posts

"Va străluci, are toate şansele să câştige curse", a spus Jorge Lorenzo, vicecampion mondial.

 

post-41220-0-67375800-1391421275_thumb.j

 

În aşteptarea testelor oficiale de la Sepang, piloţii din MotoGP sunt ocupaţi cu declaraţiile de presă prilejuite de lansările noilor motociclete sau de evenimentele sponsorilor. Într-un interviu pentru GPOne, vicecampionul mondial Jorge Lorenzo şi-a mărturisit aşteptările ridicate pe care le are de la Valentino Rossi. Potrivit spaniolului, "Il Dottore" a trecut peste perioada de reacomodare cu prototipul M1 şi are în acest sezon şanse mari să câştige curse şi chiar să se lupte pentru titlul mondial.

 

"Rossi a demonstrat la Assen că e un mare campion"

 

"Sunt convins că vom avea parte de un sezon în care Valentino va străluci. Din punctul meu de vedere, el are toate argumentele pentru a se lupta pentru podiumuri. Ba mai mult, va putea cu uşurinţă să câştige curse aşa cum, anul trecut, a demonstrat la Assen că este un mare campion", a spus Lorenzo pentru sursa citată. Schimbarea discursului lui Lorenzo are la bază modificările pe care Valentino Rossi a avut timp să le facă motocicletei de concurs. Astfel, dacă sezonul trecut "Il Dottore" a pilotat o motocicletă care era gândită pentru stilul lui Lorenzo, în acest sezon lucrurile s-au schimbat şi Rossi va avea la dispoziţie un material de concurs adaptat stilului său.

 

"Sper într-o Yamaha cu o electronică superioară"

 

În ceea ce priveşte lupta pentru titlul mondial, Lorenzo s-a limitat în a spune că speră să aibă la dispoziţie o motocicletă superioară la capitolul electronică. "Sper să găsesc o Yamaha cu o electronică superioară cele din trecut. Sezonul precedent am făcut progrese uriaşe, dar nu este de ajuns. Trebuie să muncim mai mult decât atât pentru a fi competitivi din prima şi pentru a avea şanse reale să ne batem pentru titlul mondial", a mai spus Lorenzo.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×