green.kecske 592 Adaugat pe 3 Februarie, 2014 Veşti bune pentru tine. S-a deschis staţie I.T.P pentru motociclete,mopede şi scutere la Scuter Centre. Tariful pentru I.T.P. este de 90 Lei. Detalii şi programări la telefon 0724561013. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
einstein1984 1 Adaugat pe 5 Februarie, 2014 De unde si pana unde ieftin, atat am platit si pentru masina si pentru motocicleta! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scuter.centre 1 Adaugat pe 5 Februarie, 2014 Pentru einstein1984 Tinand cont de zona, Pretul este foarte bun.Este central,este la bulevard,este usor de ajuns,ce-si mai poate dori un motociclist!!! Servicii de calitate la un pret corect. Nu Stiu de unde ai subliniat faza cu Ieftin. . Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Cesar 343 Adaugat pe 5 Februarie, 2014 Tarifele la ITP sunt peste tot sensibl cam la fel. Cele mai importante aspecte la aceasta verificare tehnica periodica raman: seriozitatea, promptitudinea si customer care-ul prestatorului de servicii. Succes in activitate, Scuter Centre! 1 scuter.centre reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scuter.centre 1 Adaugat pe 5 Februarie, 2014 Multumesc Cesar. Multi presatatori de servicii sau vanzatori nu pun pret pe serviciile postvanzare,se multumesc doar sa vanda un produs si cam atat. E foarte important sa vii in ajutorul clientului si dupa vanzarea sau efectuarea unor servicii. Suntem pe "piata" din 2004 si vom fi in continuare, intocmai pentru ca suntem seriosi. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
einstein1984 1 Adaugat pe 7 Februarie, 2014 Din titlul topicului am subliniat-o. Nu e ok sa te lauzi cu ce nu oferi. 1 Lucian_M reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
COObra 20 Adaugat pe 11 Februarie, 2014 desi am primit o informare despre statia itp a scuter center, in mail am impresia ca fotografia este de la statia itp a samtradi srl din mogosoaia. pretul.....e pe-acolo si nu comentez. probabil ca daca era 50 de lei, era de laudat. 1 Lucian_M reacted to this Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
scuter.centre 1 Adaugat pe 11 Februarie, 2014 Fotografia din newsletter este cu titlu informativ,Aici gasiti poze reale. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
crisvsv 0 Adaugat pe 25 Februarie, 2014 Succes Cip!! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri