bikeshop 51 Adaugat pe 10 Februarie, 2014 Vand urmatoarele( o sa mai adaug echipamente pe parcurs): 1-Geaca piele moto Highway Leather cu franjuri. Geaca este din piele groasa, model deosebit. Dimensiuni: umeri 50cm, maneca 61 si lungime 62cm. Pret 250lei 2-Geaca piele cu franjuri Trego's Westwear, geaca a fost purtata, nu este rupta, dar are urme de uzura la gat si jos la maneci, in rest fara defecte. Pret 70lei 3-Geaca moto BULLSON, protectii umeri si coate, stare foarte buna. Am scris dimensiunile pe poza! Pret 100lei 4-Geaca textil Smog, stare buna, nu-i rupta, patata etc. Am scris dimensiunile exacte pe poza! Pret 50lei 5-Geaca Hein Gericke, piele naturala groasa, matlasata, se face si vesta,culoare maro inchis, are un singur defect(manseta de la maneca stanga s-a ros), marimea 58 - xxl. Pret 150lei Pantaloni: 1-Pantaloni Held -Elemente reflectorizante -Multiple aerisiri -Protectii hard la genunchi -Curea reglabila -La sezut au piele anti-alunecare -Jos au fermoar pt reglare peste cizme Ca defect, pe piciorul drept deasupra genunchiului plasa a fost putin agatata cu scaiul de la geaca(am incercuit in poza) Dimensiuni: circumf. sus 90cm(cu elasticul intins), circumf. solduri 110cm, lungime totala 108cm si lungime crac 84cm Pret 200lei 2-Pantaloni moto Polo, textil + piele, PoloTex, protectii genunchi + solduri, stare buna, am scris dimensiunile pe poza! Pret 200lei 3-Pantaloni gen jeans Enjoy, piele groasa, nelacuita, stare buna. Dimensiuni: talie 38 x2cm, solduri 51 x2cm, lungime totala105cm, lungime crac:80cm Pret 80lei 4-Pantaloni gen jeans Tschul, piele groasa, stare buna, 2perechi Dimensiuni: sus:49 x2cm, solduri 60 x2cm, lungime totala: 103cm, lungime crac: 72cm Pret 80lei /buc. Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri