bikeshop 51 Adaugat pe 14 Februarie, 2014 Dupa cum se vede prieteni, m-am gandit sa mai scot de la naftalina lucruri pe care nu le mai folosesc si care le-ar putea fi bune altora. In ordinea numerelor de pe chiloti avem: 1. Una bucata casca Madhead folosita, marimea 56, ochelari de ceata care ar trebuii schimbati. Tot pachetul 150 lei 2. O protectie de enduro Madhead, folosita foarte putin, dar nu ne mine, dimensiuni reglabile, potrivite de la 1,65 si 60 de kg. 150 lei 3. Geaca material textil cu mesada detasabila, 2 fermoare de aerisire fata, 2 fermoare de aerisire spate, protectii coloana, umeri si coate, velcro la nivelul soldurilor si al incheieturilor pentru reglare, fermoar la nivelul incheieturilor. Eu am 1.70 si 60 kg ceea ce a facut ca geaca sa imi fie un pic cam mare.Cred ca e ok pentru cineva care sa aibe min 75 kg si 1.75 230 lei 4.Cizme marimea 42,5, protectii la tibie, inchidere cu fermoar si velcro , material reflectorizant in latelal si spate, protectii la nivelul schimbatorului. 220 lei Toate se pot vedea in Bucuresti si se pot trimite prin curier in tara Va salut Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri