Mergi la conţinut
green.kecske

Alegeri În Motociclismul Românesc

Recommended Posts

Anul 2014 se va dovedi a fi hotărâtor pentru motociclismul românesc. Pe data de 8 Martie este rândul Federaţiei Române de Motociclism să îşi aleagă noul sau vechiul preşedinte. Costin Oprea, preşedintele BGS MOTORSPORT, este principalul contracandidat al actualei conduceri, aflată în funcţie de opt ani de zile.

 

post-41220-0-92495000-1392494898_thumb.j

 

Aşa cum afimă Costin Oprea în scrisoarea adresată cluburilor aparţinand Federaţiei Române de Motociclism, echipa cu care va candida este extrem de puternică, fiind formată din unii dintre cei mai reprezentativi oameni ai motociclismului românesc, care vor candida pentru cele patru posturi vacante de vicepreşedinte, după cum urmează: Florian Pop, Ciprian Popescu, Ionuţ Mistode şi Emanuel Gyenes.

Costin Oprea: "Am încredere că în acest format, cu aceşti oameni valoroşi alături, fiind atât sportivi, cât şi organizatori de curse, alături de cluburile care doresc o schimbare în bine, putem duce motociclismul românesc la un nivel înalt".

Conform aceleiaşi surse citate, Costin Oprea, împreună cu echipa sa, intenţionează să aducă un set de schimbări atât în plan administrativ, cât şi în cel sportiv.

Cea mai mare parte a proiectului echipei se fondează pe nemulţumirile acumulate în ultimii opt ani de zile de către majoritatea cluburilor afiliate Federaţiei Române de Motociclism. 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×