Vpacuraru 0 Adaugat pe 19 Februarie, 2014 Suzuki gsxr600 k5 20 ani editie speciala Km27500 Manete scurte rabatabile lightech Craspaduri si contragreutati lightech Capac carbon protectie carter Evacuare micron Monopost/ sa pasager Stare impecabila, sezonu trecut au fost inlocuite urmatoarele: placute frana LC, rulment jug, service furca, gripuri rezervor stomp grip, cauciucuri . Manetele originale, suportul de nr original disponibile in pret mai putin evacuarea originala care nu o am .Persoana de contact: P. vali<br />Telefon: 0745777853<br />Marca: Suzuki<br />Model: Gsxr 600<br />An de fabricatie: 2005<br />Numarul proprietarilor: 2<br />Rulaj: 27500<br />Putere: 128<br />Cilindree: 600<br />Tara: Romania<br />Oras: Constanta<br /> Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
krichard 3 Adaugat pe 20 Februarie, 2014 Esti interesat de un schimb cu un Mercedes A-Class 160CDI ? Daca da, te rog sa ma contactezi la nr de tel 0742 952 800 pt mai multe detalii. INTRU EXTREM DE RAR PE FORUM ! Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri
Vpacuraru 0 Adaugat pe 21 Februarie, 2014 As schimba si eu clk-u pe un moto de 999.....si as tine motoreta sa nu mai fiu nevoit sa o vand:) ....imi pare rau dar imi trebuie cash. Stima Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri