bikeshop 51 Adaugat pe 20 Februarie, 2014 Am inceput curatenia de primavara iar drept urmare se dau spre vanzare: Pantaloni de piele/textil: Detalii Buzunare pentru protectii fermoare in talie si pe glezne Suprafata pentru slidere cu arici. (cred) FARA DEFECT Pe ei este trecuta marimea 52(L) insa dupa parerea mea sunt mai degraba 54(xl) Sunt buni pentru cineva de 1.80 si 90/95 kg. Pret 100 Ron Geaca Icon Strongarm 13 Marime XL Stare foarte buna, fara defect! Material Denim plus piele Protectii incluse. Mesada detasabila Pret 250 RON Geaca Texti Buffalo Protectii incluse Fara defect Pret 100 Ron Geaca de piele cruiser/cafe racer style. Nu are protectii Pielea uzata pe acoluri si putin ciupita la umarul drept. A vazut vremuri mai bune insa inca merge purtata fara probleme pe strada/motor sau la vreun concert Slayer. Marime L-XL Pret 50 RON Geaca piele rock'n roll/Classic chopper Antichitate, nu gluma! O am de la 14 ani fiind luata tot SH. Pielea putin roasa pe la maneci insa pe spate si pe fata e ok. Numai daca ar putea vorbi saraca Marime: M-L Pret 40 ron Attached Thumbnails Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri