Mergi la conţinut
green.kecske

Un Pilot Francez Va Alerga Pentru Echipa Cunoscutului Motociclist Ionel Pascotă

Recommended Posts

Surpriză la echipa de motociclism a cunoscutului Ionel Pascotă, multiplul campion la sportul cailor putere. El a anunţat că în noul sezon, în echipa sa va concura şi un pilot francez. Pentru el a fost comandată special o motocicletă extrem de puternică, cu un motor „croit” conform cerinţelor viitorilor proprietari de cei de la Yamaha.

 

post-41220-0-94008700-1393195060_thumb.j

 

Venită pe neaşteptate, ştiut fiind că Ionel Pascotă avea legături strânse cu comuna periurbană timişoreană Giroc, acolo unde s-a născut, unde este consilier local şi pe care a reprezentat-o ani buni de zile în competiţii, mutarea clubului său la Timişoara dă primele roade. Pascotă Racing Team se măreşte. Un pilot francez, de perspectivă, va activa în viitor în cel mai galonat club de moto bănăţean.

 

Clubul timişorean Pascotă Racing Team este pe ultima sută de metri înregimentarea unui nou pilot, un concurent tânăr, fost campion naţional la motocross. Este vorba despre Andre Gregoire, care la numai 20 de ani intră în lupta pentru titlul de campion naţional de SuperMoto, o ramură nouă în care clubul timişorean va concura.

 

"Pregătim o motocicletă foarte puternică pentru Andre. Deocamdată aşteptăm ca aceasta să ne fie trimisă de la fabrica unde am comandat-o. Este vorba despre un motor Yamaha, conceput special pentru el. Ne dorim câştigarea titlului de campion Naţional şi la clasa SuperMoto", a declarat deţinătorul clubului şi antrenorul Ionel Pascotă.

 

Din 2014 şi Patrick Pascotă, fiul lui Ionel va paticipa la SuperMoto, dar la categoria sa de vârstă, cei doi sportivi, Andre Gregoire şi Patrick Pascotă urmând să meargă împreună şi la Motocross. De pregătirea celor doi piloţi, pe partea de Motocross, se ocupă tatăl tânărului pilot francez - Eric Gregoire şi el la rândul său fost pilot în Campionatul Francez.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×