bikeshop 51 Adaugat pe 1 Martie, 2014 De vanzare, Hyosung GT650R, fabricatie 2007 cu prima inmatriculare in 2009. Moto a fost cumparata din reprezentanta RO(Harley) si eu sunt al 2-lea proprietar. Motor V2 de 647cmc si cutie de viteze cu 6 rapoarte. KM actuali: 7.000 Acum 2 saptamani (6.700 km), s-a facut revizia (servisat furca, curatat&sincronizat carburatoare, test compresie, schimbat bujii/lichid de frana/lichid de racire/uns cabluri). ITP valabil pana in 2015. Uleiul din motor este Motul 300V, schimbat de mine in toamna la 4000 si ceva de km. Moto sta in garaj incalzit. Modificari: Manere incalzite Oxford, bi-xenon pe lupele din fabrica, oglinzi de CBR (exista si oglinzile vechi dar sticlele sunt sparte), releu semnalizare de Honda. A fost scapata pe ambele parti, de pe loc (o mica urma pe un capat de ghidon, scarita pilot stanga - am comandat una noua, defecte estetice pe carene). Carenele sunt originale (nu au fost sparte&lipite). Codita a fost vopsita alb de fostul proprietar. Motocicleta urmeaza a fi vopsita integral. Singurele investitii pe care le necesita: alte anvelope (momentan este incaltata cu cele originale, Bridgestone Battlax BT56). Au carne destula si se comporta bine si la 0 grade (la stilul meu de mers) dar sunt vechi. Accept schimb cu maxiscuter: Honda SilverWing/ Nexus 500/ Malaguti Spider 500 . Voi adauga poze noi, dupa ce revin in Bucuresti. Pret: 1.900 EURO. Contact: MP. Attached Thumbnails Mergi sus Distribuie această postare Link la postare Distribuie pe alte site-uri