Mergi la conţinut

Recommended Posts

In urma inchiderii absolut abuzive a topicului pe "celalalt forum" in care in coleg motociclist a fost furat de motocicleta noua HONDA TRANSALP (noua, zero km) proprietate personala de catre persoane ce se pare ca apartin retelei de distributie HONDA TRADING ROMANIA, cu sau fara ajutor si din partea altor persoane, DESCHID AICI acest subiect pentru a-l ajuta pe cel in cauza.

Scurta aducere aminte:

1) Conventia partilor: (13 decembrie 2013) dupa cateva luni de tatonari, un motociclist a stabilit impreuna cu reprezentatntul unic zonal HONDA TRADING ROMANIA pentru Iasi, respectiv HACHI MOTORS Iasi obiectul vanzarii, pretul vanzarii, conditiile de livrare, obiectul identificat cu serie cadru, marca si tip, precum si pretul fiind oficializat printr-o factura proforma;

2) Plata: (imediat zilei de 13 decembrie 2013) conform conventiei incheiate (proforma) pretul a fost stabilit si platit cu Ordin de Plata din contul personal al clientului in contul indicat al reprezentantului HONDA TRADING ROMANIA, respectiv HACHI MOTORS  imediat, dovada fiind depusa la vanzator;

3) Predarea Bunului: (tot atunci, dupa plata, decembrie 2013). Dupa plata, motocicleta HONDA TRANSALP a fost predata clientului. Acesta a efectuat probe de mers in incinta reprezentantei (neffind inmatriculata).

 

Avand in vedere cele de mai sus sunt indeplinite conditiile SCHIMBARII de PROPRIETAR conform legii romane, respectiv conventia partilor, plata bunului, intrarea in posesia a bunului.

 

Evolutie ulterioara:

4) pentru a fi montate acesorii suplimentare motocicleta a ramas la reprezentant, care a pastrat-o in showroom CU AFISUL "VANDUT" pus in parbriz.

5) dupa venirea diverselor accesorii, pe motocicleta au fost montate de catre personalul tehnic diverse cutii, clientul fiind de fata la montarea accesoriilor LUI pe motocicleta LUI.

6) in vederea montarii si a unui ultim accesoriu (crash bar) dupa receptia montarii accesoriilor motocicleta a ramas tot la reprezentantul HONDA, acesta pastrand-o in continuare "in siguranta" in showroom tot cu mentiunea "VANDUT" in parbriz.

7) in intervalul sfarsit de februarie / inceput de martie persoane neidentificate de catre proprietarul motocicletei a sustras respectiva motocicleta din showroom, cu sau fara concursul angajatilor HONDA TRADING ROMANIA. Motocicleta se pare ca a ajuns la Bucuresti, la o adresa necunoscuta proprietarului.

8) in piata exista diverse opinii si zvonuri cum ca au aparut divergente mari intre HONDA TRADING ROMANIA si agentul-reprezentant al sau HACHI MOTORS, de natura financiara si/sau contractuala, ceea ce a dus/va duce la ruperea relatiilor in interiorul retelei de distributie HONDA. Aceste probleme din interiorul retelei HONDA nu ne intereseaza pe niciunul, nici pe proprietarul motocicletei, si nici nu a fost informat de ele.

9) in acest moment situatia este incerta, fapta este clar penala urmand a fi incadrata corect juridic de catre procurori, anchetata, persoana pagubita (colegul nostru) sa fie despagubit intr-un fel indestulator iar persoanele vinovate sa raspunda penal conform legii.

 

Pozitia AMR a fost facuta cunoscuta atat firmei HONDA TRADING ROMANIA cat si HONDA TRADING EUROPE (cu birouri in Swindon, la vest de Londra).

Rog toti colegii motociclisti sa ia atitudine si sa manifeste intelegere pentru situatia foarte rea in care a fost adus colegul nostru. Daca aveti cunostinte, informatii, idei sau propuneri va rog sa le comunicati pentru a le aduce la cunostinta organelor de ancheta abilitate prin lege.

De asemenea, daca aveti contacte si cunostinte in cadrul firmelor sus amintite, sa desfasurati in mod civilizat, dar ferm campanie de informare si convingere a personalului firmelor mai sus amintite sa-l despagubeasca de urgenta pe colegul nostru de prejudiciul mare facut.

 

cu multumiri

Dan Popescu

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa ce o sa reapara toata discutia dincolo (daca o sa mai apara) cititi cap-coada si trageti propria concluzie.

Despre alte subiecte, alte discutii.

Aici hai sa-l ajutam pe omul asta ca de suturi si false sfaturi este satul, probabil.

De aia am si cerut curatenie.

deci sa ne vedem sanatosi

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Topicul l-am citit in totalitate, am si dat reply cu pozitia noastra. Nu am inteles aluzia privind implicarea noastra in ascunderea acestuia.

Daca tu organizezi un eveniment moto avand printre sponsori firma X, care ulterior este banuita de practici oneroase, asta nu inseamna ca, in virtutea unei foste colaborari, poti fi tras la raspundere pt comportamentul acestora. Sa fim seriosi !

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau, dar pina acum sau mai inchis inca 2 topicuri deschise dupa inchiderea celui deschis de robert ,iar singurul forum unde se mai discuta ( cei drept foarte firav ) este pe honda fan . 

 

Citat de pe celalalt forum:

"nu era nici topicul asa important....eeh! o mica teapa de 7000 euro,nimic important,de speriat.sa nu terfeleasca imaginea dealer-ilor s-au dat niste telefoane, cutarescu inchide topicul,unul mai curios este "executat"(festina).

pentru tepe mici esti lasat sa postezi, ptr a fi luat la misto de useri(cazul lostheaven) iar imaginea dealer-ului sa nu fie patata, aici insa nu este cazul.teapa e nesemnificativa,doar 7000 euro

cu sau fara cutarescu si execuantii lui, cu siguranta se va face dreptate(am citit pe alte forumuri ca mai sunt pagubiti,exista o proforma si un op dintr-o banca catre dealer )

s-au dus si se duc la puscarie nume mai grele d'apoi niste agarici arzoi,incepatori in ale inselatului..

concluzia:ciocu mic si joc de glezne ca ne executa cutarescu! smile.png"

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In continuare sustin faptul ca aceste forumuri nu au de-a face cu viata moto in frumusetea ei, ci numai cu banii din vanzari, banii din reclame, banii din trafic, banii in general.

 

Proprietarul celuilalt forum, respectiv Dobrescu (care nu e baiat rau dealtfel) este foarte simplu de santajat de catre HONDA prin faptul ca este si organizatorul SMAEB, deci sta la banii lui HONDA, mai ales acum cand la saloane nu mai vine nimeni. Deci este foarte stravezie decizia de a inchide aceste discutii.

 

Forumul asta, pe care ne dam noi acum, a mai fost "gazda de rezerva" si a altor discutii, neprimite, blocate sau sterse "dincolo", dar sunt curios cat o sa reziste conducerea la presiunile HONDA, sau la actiunile unor moderatori "partasi"

 

Oricum problema deja a depasit granitele scumpei noastre patrii, mai marii HONDA pentru Europa, cei din Anglia si-au pus mana-n cap cand au auzit ce fac "tiganii aia din Romania".

 

Oricum situatia este de maxim porc cand dai cu sutul intr-un coleg (pe care de exemplu nu l-am vazut niciodata si cu care nu am vorbit niciodata pana la speta in discutie), luand partea mai mult sau mai putin voalat INFRACTORILOR de la HONDA, indiferent care sunt ei, de la Iasi sau Bucuresti.

 

Inclusiv diluarea subiectului, plasarea discutiei in derizoriu, deturnarea atentiei de la subiect prin tot felul de "tinte false", postarea de-an-p... a tot felul de offtopicuri, lalairea si contrele, toate reprezinta de fapt mijloace "oerfide" de a te pisa pe colegul nostru, PROPRIETARUL motocicletei FURATE de catre HONDA.

 

Doar aruncati o privire pe acest subiect si observati cate raspunsuri trebuie sa stea si cate trebuiesc sterse, inclusiv de ale mele, raspunsuri la "diversiuni".

 

ROG din nou un moderator sa curete aceasta discutie. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

motocicleta a fost predata cu proces verbal de predare -primire?

exista factura finala pe numele clientului? (atentie finala, nu proforma sau factura de avans integral)

abea daca exista aceste doua repere puteti spune ca, clientul a intrat in posesia bunului si bunul (in speta mobra) este a lui.

pentru dealerul de vehicule, moto sau auto este marfa si doar la client dupa ce primeste si factura finala se transforma in vehicul ce trebuie sa se inmatriculeze in conformitate cu regulametul de circulatie pe drumurile publice.

am urmarit un pic povestea lui robert de cand a cumparat moto, fiind molipsit de entuziasmul lui (de inteles de altfel) si parca intelesesem ca a luat moto, s-a dat cu ea ceva km si dupa a adus-o pentru montat accesorii. este adevarat sau am inteles aiurea? daca da, sub ce forma a luat-o? numere rosii? rca? pe ce nume? si-a trecut-o la fisc pe numele lui? (esti obligat in termen de 30 de zile de la achizitie).

daca nu exista cele de mai sus, robert este un cumparator, ce a platit o mobra noua (si niste accesorii), s-a facut o mica valva cu uite asta e mobra....ete ca nu mai e mobra, dar la sfarsit el trebuie sa primeasca una noua. daca are doar o proforma....fix pix.

evident, indiferent ce se intampla cu mobra AIA, el trebuie sa primeasca una NOUA, conforma cu SPECIFICATIA pe care .....sper ca a semnat-o si agreat-o cu dealerul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In comercial orice inscris semnat si acceptat de parti dovedeste acceptul partilor, tinand loc de conventie, fiind de fapt inscrisul conventiei. Este un zvon nefondat ca NUMAI factura finala este valabila ! Studiati procedura. Si proforma reprezinta conventie, intrucat are toate elementele necesare si suficiente pentru asta, nu intru in detalii. Plata a fost facuta in aceeasi zi, transfer bancar, si predarea primirea FAPTICA a fost pe 17 decembrie, cand motociclistul a fost acolo si a pornit-o, a testat-o si a ACCEPTAT-O ! Deci toare cele 3 conditii necesare transferului de proprietate au fost indeplinite.

 

Ce s-a intamplat apoi cu mobra, este treaba organelor de ancheta penala sa stabileasca. Faptele insa s-au petrecut, si conform unei bune traditii penale, nu exista fapte fara faptasi. Speta este dealtfel simpla, autorii se cunosc in detaliu, toate elementele sunt puse pa masa.

 

Relatiile, bune sau rele din interiorul retelei HONDA din Europa, Romania si Iasi nu intereseaza iar contractele dintre acesti agenti economici nu sunt opozabile colegului nostru motociclist. Este bucataria interna a firmei HONDA,si se pare ca scartaie foarte rau din mai multe incheieturi.

 

Conventia (proforma) cuprinde exact tipul si marca mobrei, codul ei de fabricatie, seria de cadru, culoarea, motorul, tara de origine. Deci este putin probabil ca Honda acum sa-i dea alta mobra, cu alta specificatie.

 

Suntem pozitivi ca va iesi bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

     Problema e ca proforma contine si VIN-ul mobrei, deci ea este reala, identificabila, omul a montat pe ea una-alta, a ramas sa firma sa definitiveze actele ca sa poata circula pe ea pe drumurile publice. Poti sa fi proprietar si fara sa ai permis sau talon la moba,dar nu poti sa circuli cu ea, ca te ia politia.

     Dar nu stiu unde sunt cheile mobrei, Robert are una sau ...?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_28250/Cand-se-poate-emite-o-factura-pro-forma.html#axzz2veMBuP9I

nu stiu exact ce profesie aveti si cu ce va ocupati domnule Dan Popescu, dar sunteti in eroare. eu fac treaba asta de ceva ani de zile, asa ca acordati-mi un mic vot de incredere.

deci daca, colegul nostru a primit pana acum doar o proforma si maxim o specificatie (fie ele si cu seria de sasiu), tot ce are de primit, este o motocicleta conforma cu specificatia si pretul pe care l-a platit. ok este o serie de sasiu....aia s-a vandut intre timp. sau la PDI (inspectie de livrare) a iesit ca nu e conforma, sau alegeti orice alt motiv pentru care nu mai e disponibila.

ce vreau sa spun e sa nu-i dam omului sperante aiurea pe niste cai pe care daca merge nu are de castigat.

si nu, nu lucrez pentru hachi, htr sau orice alt dealer honda.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am intervenit eu si am facut putina curatenie, situatia asta este cel putin neplacuta, va rog sa nu deviati de la subiect...

 

Sergiu, pana sa stergi tu postarile, am apucat sa citesc ultima postare a "domnului" Dan Popescu, si probabil si altii ... dar din pacate nu am apucat sa-i raspund acestui Dan Popescu . Din acest motiv, am rugamintea ca tu, in calitate de moderator al acestui forum sa-i ceri acestui "domn" Dan Popescu sa prezinte dovezi concrete care sa sutina ultima parte a ultimei postari . In caz contrar, urmatoarea mea postarea (chiar daca va fi ultima)  va cuprinde o pleiada de injuraturi la adresa acestui specimen care face niste acuzatii extrem de grave in mod gratuit . 

Mi se pare absolut inadmisibil modul in care prin anumite "subtilitati" caracteristice acestui personaj sunt aduse acuzatii extrem de aiurea unor oameni care nu au nici o legatura cu acest subiect . Tot odata, mi se pare absolut incorect faptul ca acest personaj si balivernele lui sunt tolerate pe acest forum !

 

In speranta ca m-am facut inteles, astept lamuri sin partea "domnului" Dan Popescu, pe care cu greu ma abtin sa nu-l injur in acest moment !

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Discutia a denaturat (motivul interventiei mele, la cerere e drept), injuraturile nu rezolva nimic (esti un om rational, stii asta), iar cererea unor dovezi/argumente pertinente este se pare de mult asteptata...

 

D-ul Popescu, ochii's (si urechile virtuale) pe dvs...

 

Forumul acesta nu este in buzunarul nimanui (sper sa ramana asa, altfel rolul meu se incheie), dorim ca discutiile si dezacordurile sa fie exprimate in termeni agreabili precum oamenii cu materie activa intre urechi si nu ca in satrele de care afirmam ca suntem satui insa le-am imprumutat comportamentul. Da, multe baliverne sunt tolerate pe forum, nu numai ale d-lui Popescu, ci ale multor utilizatori, toti sarim calu' uneori, suntem moderatori nu politia/militia forumului, libera exprimare este o binecuvantare de care se abuza, cat de departe... greu de cantarit. Facem ce putem cu ce avem sa fie bine pt toti, sau ma rog cat se poate de bine intr-o situatie data...

 

Doi (sau mai multi) adulti pot fi in dezacord intr-un mod agreabil, asa-i stimati opozanti (precum parlamentul britanic)?

 

Succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In speranta ca m-am facut inteles, astept lamuri sin partea "domnului" Dan Popescu, pe care cu greu ma abtin sa nu-l injur in acest moment !

 

 

care sunt intrebarile, mai precis? Va rog, daca sunt legate de subiect.


http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_28250/Cand-se-poate-emite-o-factura-pro-forma.html#axzz2veMBuP9I

nu stiu exact ce profesie aveti si cu ce va ocupati domnule Dan Popescu, dar sunteti in eroare. eu fac treaba asta de ceva ani de zile, asa ca acordati-mi un mic vot de incredere.

deci daca, colegul nostru a primit pana acum doar o proforma si maxim o specificatie (fie ele si cu seria de sasiu), tot ce are de primit, este o motocicleta conforma cu specificatia si pretul pe care l-a platit. ok este o serie de sasiu....aia s-a vandut intre timp. sau la PDI (inspectie de livrare) a iesit ca nu e conforma, sau alegeti orice alt motiv pentru care nu mai e disponibila.

ce vreau sa spun e sa nu-i dam omului sperante aiurea pe niste cai pe care daca merge nu are de castigat.

si nu, nu lucrez pentru hachi, htr sau orice alt dealer honda.

 

tin sa precizez urmatoare, este posibil sa nu fi citit postarile anterioare:

1) conventia s-a materializat prin proforma, care contine datele complete de identificare ale partilor, obiectul vanzarii identificat perfect, pretul vanzarii (in euro) precum si modalitatea de plata. Are data de 13 decembrie. 

2) plata convenita s-a efectuat in aceeasi zi, prin OP, integral.

3) motocicleta a fost predata cumparatorului pe data de 17 decembrie, care a verificat seriile, starea tehnica, conformitatea si a facut si probe de functionare.

 

Mobra este sustrasa de la locul unde a fost lasata voluntar, si se afla la HONDA TRADING ROMANIA, conform actelor. Se cunoaste si persoana care a luat-o de la Iasi si a dus-o la Bucuresti, tot conform actelor.

 

In preocuparea de a nu ajunge in faza avansata de urmarire penala deja exista incercari de a repara situatia creata. 

Mai multe demersuri sunt incepute, pe mai multe planuri. Clestele se strange in jurul faptasilor.

Vom urmari evenimentele si sa speram ca situatia va reveni la normal cat de repede.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dumneavoastra incepeti sa intepati ca un reporte otv (Clestele se strange in jurul faptasilor), dar refuzati sa intelegeti unele lucruri sau sa contraargumentati.

pana la urma nu imi dau seama nici din ce postura comentati si acuzati (considerati asta o intrebare)

1 - v-am explicat de cateva ori, mai sus, ca proforma nu are nici o valoare fiscala sau contractuala.

2 - nu are nici o relevanta in cazul de fata, decat demonstreaza ca s-a platit ceva si nu cred ca a contestat nimeni asta. nici cei de la hiaci (sau cum s-or numi) din iasi.

3 - a fost predata cu ce acte?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si uite cum stau lucrurile... Sunt uimit cum pot face unii afaceri cu o "gandire" atat de handicapata.... Sper ca isprava asta sa ingroape firma asta de doi bani!

 

Cumparati de la unguri baieti, nu-s asa de departe si sunt oameni nu talhari...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

     Treaba nu este atat de complicata pe cat pare. In momentul in care ai incasat banii prin banca esti obligat sa ii justifici: ori aduci marfa intr-un termen de ...x zile, ori returnezi banii. Orice altceva inseamna hotie,inselatorie,abuz de incredere,etc.etc.

   P.S. poate ca ar trebui ca Robert sa puna o copie dupa proforma sa vedem cum arata...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In speranta ca m-am facut inteles, astept lamuri sin partea "domnului" Dan Popescu, pe care cu greu ma abtin sa nu-l injur in acest moment !

 

 

care sunt intrebarile, mai precis? Va rog, daca sunt legate de subiect.

 

tin sa precizez urmatoare, este posibil sa nu fi citit postarile anterioare:

1) conventia s-a materializat prin proforma, care contine datele complete de identificare ale partilor, obiectul vanzarii identificat perfect, pretul vanzarii (in euro) precum si modalitatea de plata. Are data de 13 decembrie. 

2) plata convenita s-a efectuat in aceeasi zi, prin OP, integral.

3) motocicleta a fost predata cumparatorului pe data de 17 decembrie, care a verificat seriile, starea tehnica, conformitatea si a facut si probe de functionare.

 

Mobra este sustrasa de la locul unde a fost lasata voluntar, si se afla la HONDA TRADING ROMANIA, conform actelor. Se cunoaste si persoana care a luat-o de la Iasi si a dus-o la Bucuresti, tot conform actelor.

 

In preocuparea de a nu ajunge in faza avansata de urmarire penala deja exista incercari de a repara situatia creata. 

Mai multe demersuri sunt incepute, pe mai multe planuri. Clestele se strange in jurul faptasilor.

Vom urmari evenimentele si sa speram ca situatia va reveni la normal cat de repede.

O singura precizare am : motoreta nu a fost predata ,( verificarea seriilor fiind facuta in ziua platii ) predarea urmand a fi facuta in ziua in care o si ridica, neavind toate actele ( carte identitate + factura fiscala )

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

domnilor, ideea cu factura fiscala este gresita. Pe de o parte nu mai induceti lumea in eroare, pe de alta parte nu mai incercati sa asiguratihotilor de HONDA sperante. Sunt infractori si vor plati pentru asta.

In dreptul comercial orice inscris (care respecta conditiile de forma si fond), inclusiv scris cu ruj pe o oglinda de la baia din hotel este valabil si reprezinta conventie de vanzare cumpare.

 

Predare bunului si acceptarea lui s-a facut in ziua de 17 decembrie, cand colegul nostru a intrat fizic in posesia mobrei. Atunci au avut loc toate verificarile, statice si dinamice.

 

Factura finala si C.I.V.-ul nu reprezinta NEAPARAT acte de proprietate ci acte necesare INSCRIERII in circulatie ! Impreuna cu inscrierea in rolul fiscal, asigurarile necesare, etc. Nu faceti confuzii. Noi acum discutam despre FAPTELE de furt, abuz de incredere, tainuire, complicitate la toate cele de mai sus. Fapte ce vor fi stabilite de catre organele competente si faptasii trasi la raspundere conform legii.

 

In plus, nu stiu daca este o veste buna sau rea, domna clienta HONDA pentru o masina CIVIC, care de asemenea a platit ingral masina si nu primit nimic (deci este intr-o situatie si mai grava decat colegul nostru) a primit o "promisune ferma" ca va primi masina in 10 zile lucratoare, cu toate ca s-a intarzia deja livrarea cu probabil o luna....din cauza aceeasi: neplata in interiorul retelei de distributie HONDA TRADING ROMANIA. Dar nici pe dansa nu o intereseaza bucataria interna HONDA TRADING ROMANIA, relatiile de tot felul din interiorul ei, tepele si furaciunile.

 

Avem speranta ca va iesi bine. Pana cum este prost.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stimate domnule Dan Popescu - din pacate nu ai nici o idee despre ce vorbesti si e posibil sa dai sperante aiurea colegului nostru.

Factura fiscala FINALA constituie dreptul de proprietate asupra unui vehicul nou. cu aia te duci la fisc si dovedesti ca este a ta si o treci pe rol.

eu ma opresc aici ca dam in cancanuri si nu ma intereseaza.

Robert, daca citesti, da-mi un pm si discutam.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Robert  a facut atatea prostii incat probabil nu-si mai revine si n-ar fi exclus ca reprezentantii Honda din Iasi sa-l fi sunat sa-l ameninte , la cat tupeu exista in tara asta nu ma mai mira nimic . A primit nenumarate PM-uri  dincolo si nu raspunde nimanui , asta dupa ce a deschis un topic  ce numara cam 30 de pagini in momentul cenzurii !

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

scuze, intra si iese pentru a citi ce? O discutie stearsa?

 

Imi pare rau ca trebuie sa explic chiar asa ,ca pentru copii mici..... sub 10 anisori, intra sa citesca ce se mai scrie pe forum si/sau daca se mai scrie ceva despre el, iar omu era destul de activ pot spune, cu peste 1200 de postari 

 

Robert  a facut atatea prostii incat probabil nu-si mai revine si n-ar fi exclus ca reprezentantii Honda din Iasi sa-l fi sunat sa-l ameninte , la cat tupeu exista in tara asta nu ma mai mira nimic . A primit nenumarate PM-uri  dincolo si nu raspunde nimanui , asta dupa ce a deschis un topic  ce numara cam 30 de pagini in momentul cenzurii !

 

Erau mai mult de 30 pagini dar nu mai conteaza,cert este ca nu mai zice nimic si nu este frumos din partea lui.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...