Mergi la conţinut
green.kecske

Un Bănăţean Şi-A Cumpărat Motocicletă De Război

Recommended Posts

Liviu Tulbure conduce o motocicletă Cagiva, care a aparţinut trupelor NATO din Italia. Vehiculul a fost fabricat în serie limitată şi a fost scos la licitaţie după închiderea unei baze armate din peninsulă. Fotograf profesionist şi mare amator de motociclete, Liviu Tulbure a pus mâna pe o piesă rară.

 

post-41220-0-68069900-1394839887_thumb.j

 

Acesta a cumpărat o motocicletă Cagiva, care a fost folosită de trupele NATO, pentru patrulări în zone de conflict. A cumpărat-o la licitaţie, după ce o bază militară din Italia a fost închisă. "Au vândut tot ce aveau în acel hangar, printre care şi câteva motociclete Cagiva. Nu ştiu unde au folosit motocicleta, dar exact acelaşi model l-am văzut la trupele din Afganistan", a spus Liviu Tulbure.

 

Motocicleta de culoare verde kaky a fost adusă la Timişoara de un italian, de la care Tulbure a şi cumpărat-o contra sumei de 1.200 de euro. Vehiculul pe două roţi are 35 de cai putere şi este mult mai rezistent decât o motocicletă de serie. "E practic un hibrid. Spre exemplu, cilindrul e de la Szuzuki. E făcută din cele mai bune piese şi e mult mai fiabilă decât un motor normal", a mai spus Liviu Tulbure.

 

Timişoreanul se laudă că de trei ani, de când are motocicleta, nu a fost nevoit să facă nicio reparaţie la ea. Cagiva de la trupele NATO italiene este făcută special pentru teren accidentat. Mecanic la Lupo Racing, Liviu Tulbure este pasionat de motoare încă de la vârsta de 18 ani. Nici nu îşi mai aduce aminte câte mărci de motociclete a avut. A pornit pe Mobra şi Panonia, a trecut pe MZ şi CZ, iar apoi a ajuns pe BMW şi Cagiva. "Mai am o motocicletă foarte puternică, un BMW de 1200. Nici nu mai ştiu numărul motocicletelor pe care le-am avut, dar ultimele două sunt cele mai bune", a mai declarat Liviu Tulbure. 

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×