Mergi la conţinut
green.kecske

Motocicleta Harley Davidson, Produsă În India, Cu Piese Chinezești

Recommended Posts

Harley Davidson, producătorul de lux din lumea motocicletelor, în bătălia tăierii de costuri, este atras de mirajul pieţei asiatice. Prima platformă nouă, după aproape 14 ani, pe HD Street, va fi produsă în India.

 

post-41220-0-08914300-1394911663_thumb.j

 

Este vorba despre motoarele destinate pieţelor din afara Statelor Unite. Linia Street este echipată cu o cutie de viteze cu 6 trepte și transmisie pe curea.

 

Atuul noului model va fi, în primul rând preţul, care va pleca cel mai probabil de la 6.000 de euro pentru piaţa europeană, asta în condiţiile în care cel mai ieftin model al americanilor porneste acum de la 9.000 de euro. Prin această mutare americani reuşesc o reducere spectaculoasă a preţului de aproximativ 30% față de cel mai ieftin model.

 

Există însă o problemă: în India nu sunt fabrici de subansamble, însă în China sunt. Aşa că se conturează o motocicletă asamblată în India cu piese chinezești.

 

Întrebarea este cine-și va dori o Harley chinezească? Decizia americanilor este una curajoasă, dar și periculoasă, în acelasi timp. Este foarte posibil ca imaginea de marcă exclusivistă să piară odată cu această mutare şi odată cu ea şi clienţii fidelizaţi de-a lungul timpului.  

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×