Mergi la conţinut
green.kecske

Un Bărbat Din Florida Confecţionează Motociclete Din Oase De Animale

Recommended Posts

La ce te poţi gândi prima dată când auzi termenul de Cowasaki:

 

post-41220-0-98030800-1395524940_thumb.j

 

Ei bine, un bărbat din Florida are o alternativă. "Iubesc să lucrez cu oase" este argumentul cel mai puternic al său. Iată definiţia acestuia pentru Cowasaki, nume dat chiat de el chopperului creat de el din oase de animale:

 

post-41220-0-14575700-1395524289_thumb.j

 

Numele de "Cowasaki", pe care bărbatul din Florida l-a dat motocicletelor confecţionate de el, nu este Kawasaki scris greşit cum s-ar crede, ci este ales strategic susţine bărbatul. Timp de mai mult de zece ani, Reese Moore a utilizat oase de animale pentru a crea motociclete.

 

Ultimul său chopper, Cowasaki, este acum prezentat într-un showroom Ormond Beach, ca exponat la Bike Week 2014. Bizara creaţie a bărbatului valorează 55.000 $ şi este confecţionată din patru cranii de vacă, oase de aligatori, ratoni şi porci.

 

La vârsta de 65 de ani, Reese Moore nu a condus niciodată o motocicletă, iar dacă o va face vreodată, nu va urca pe una din operele sale de artă, deoarece acestea sunt strict pentru decor şi nu funcţionează.

 

Moore a început să facă motocicletele după ce a încercat "ceva interesant pentru Halloween" pentru fiii săi şi le-a făcut costume de dinozauri din oase de aniale. Atunci când proprietarul unui bar i-a cerut acelaşi lucru, i-a ieşit şi mai bine.

 

"Am glumit şi am spus că eu voi construi o motocicletă pentru Bike Week", spune bărbatul. "Am luat-o ca pe o provocare. În aproximativ trei sau patru zile l-am sunat să-i spun că îşi poate ridica motocicleta".

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×