Mergi la conţinut
green.kecske

Motocicleta Care Îţi Taie Răsuflarea - Viteză, Acceleraţie, Performanţe On-Road Şi Design Inovator

Recommended Posts

O supermotocicletă care este cunoscută sub denumirea Y2K Turbine Superbike. A fost dezvăluită publicului pentru prima dată în anul 2000. Şi a atras atenţia presei datorită unor performanţe tehnice nemaivăzute. Şi-a asigurat şi locul în Cartea Recordurilor, ca fiind cea mai rapidă motocicleta de serie din lume, cu o viteză maximă de peste 400 km/h.

 

post-41220-0-80961500-1395600602_thumb.p

 

În mai puţin de 15 secunde

Pe lângă multe alte dotări, are un cadru tubular din aliaj de aluminiu şi o cameră video montată în spate, cu display color LCD.  MTT Turbine Superbike costă aproximativ 175.000 de dolari, fiind cea mai scumpă motocicleta de serie din lume. Recunoaşterea performanţelor nu s-a lăsat aşteptată, postul TV Discovery Channel clasând motocicleta pe locul al patrulea în topul celor mai bune motociclete din istorie.

Printre vedetele care s-au bucurat de puterea acestei motociclete deosebite se numără prezentatorul TV american Jay Leno, care a deţinut un exemplar MTT Turbine Superbike patru ani. Designul motocicletei sport este opera lui Ted McIntyre de la Marine Turbine Technologies, iar motorul este un Rolls Royce Allison Model 250 de 320 de cai putere. Ca un fapt inedit, MTT Turbine Superbike merită toţi banii, aflaţi că aceasta poate atinge 100 km/h în doar 2,5 secunde şi ajunge la cota de 375 km/h în mai puţin de 15 secunde!

 

Chiar dacă fotografia nu are legătură cu Y2K Turbine Superbike, poate sugera ceea ce unii dintre analişti au spus adeseori despre ea: "Are linii bine definite şi un fel de... senzualitate a cailor putere".

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×