Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Dual Motors

Zece Yamaha Mt- 09 Pentru Bgs - Divizia De Securitate

Recommended Posts

79e08f32fa8a036f84441baab7b7a7ff_M.jpg

Primele cinci din cele zece unitati Yamaha MT-09 au fost zilele trecute livrate catre Divizia de Securitate a BGS. Pentru cel mai bun timp de interventie, agentii BGS aveau nevoie de o solutie de transport care sa le asigure un maximum de mobilitate, asadar reinnoirea parcului de motociclete era pe lista de lucru pentru compania lider pe piata serviciilor de securitate privata. Iar specialistii grupului BGS, consiliati de catre staff-ul Dual Motors au ales modelul supranumit “The Dark Side of Japan”.

Desigur, aceasta “latura intunecata” este o metafora, intrucat, ratiunea Grupului BGS consta in furnizarea de servicii pentru protectia, ingrijirea si salvarea de vieti. Dar cum poate participa MT-09 in aceasta situatie? Foarte simplu! Vorbim despre o motocicleta puternica – 115 cai si un cuplu de 87,5 Nm, usoara, compacta, manevrabila, ce pune pilotul intr-o pozitie de control deplin. Acceleratia este hotarata dar liniara, suspensiile incorporeaza tehnologie de ultima ora, asa ca “samuraii moderni” de la BGS, motociclisti experimentati, pot ajunge rapid la interventii.

“Rolul agentilor pe motocicleta, este acela de a diminua timpul de reactie la alarmele receptionate de dispecerat, iar modalitatea de interventie cu motocicleta, ne ajuta foarte mult la deplasarea in trafic”, spune George Costache, director general Divizia de Securitate, BGS. Un motociclist pasionat, la fel ca si colegii sai din top managementul BGS, George Costache are doua mari asteptari in ceea ce priveste comportamentul lui MT-09, si anume ca aceste motociclete sa nu necesite interventii importante in service pana in 2019, iar ca micile probleme ce pot aparea pe parcurs in exploatarea motocicletelor sa se rezolve intr-un timp cat mai scurt. “Ne dorim ca timpul sa ne demonstreze ca am facut cea mai buna alegere, atat din punctul de vedere al fiabilitatii si al unei ciclistici foarte bune, cat si din perspectiva imaginii oferite de catre modelul Yamaha MT-09”, puncteaza directorul general al Diviziei de Securitate BGS.

“Yamaha MT-09 este o motocicleta conceputa pentru oras, foarte apropiata ca stil de un supermoto. Agentii BGS care le vor folosi sunt cu totii motociclisti pasionati si am incredere ca acest model le va placea, urmand a se folosi de ele in misiuni, la adevarata valoare. Ii vor ajuta si cele trei moduri de putere pe care motocicleta le poate livra, agresiv, ploaie sau uzual, selectabile de la un buton, dar si amortizoarele de ghidon cu care le vom echipa”, spune Ciprian Popescu, general manager Dual Motors.Sursa: Dual Motors

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×